TeamCAD sponzor republičkog takmičenja učenika srednjih mašinskih/tehničkih škola

Kompanija TeamCAD je bila sponzor republičkog takmičenja učenika srednjih mašinskih/tehničkih škola Republike Srbije koje su 20. i 21. maja organizovali Fakultet tehničkih nauka i Srednja mašinska škola iz Novog Sada.

 

TeamCAD je bio sponzor takmičenja iz oblasti „Kompjuterska grafika 2D“, a naš direktor razvoja Vladimir Guteša je pobednicima dodelio vredne nagrade. Pobednik takmičenja je osvojio prvu nagradu - tablet Samsung Tab S6 Lite. Druga nagrada je bio sat Samsung Galaxy Watch5 BT. Treća nagrada je 3d miš SpaceMouse Wireless.

Na takmičenju je učestvovalo oko 100 učenika srednjih škola iz čitave Srbije i nadmetali se u sedam različitih disciplina:

1) Statika

2) Kompjuterska grafika – 2D

3) Modeliranje mašinskih elemenata i sklopova-3D

4) Programiranje KU struga – ručno programiranje

5) Programiranje KU glodalice – ručno programiranje

6) Programiranje KU struga – CAD/CAM programskim paketom

7) Programiranje KU glodalice – CAD/CAM programskim paketom

Jedan od osnovnih ciljeva takmičenja je obrazovanje i afirmacija mladih kadrova iz oblasti tehnike koji će biti nosioci proizvodnje u fabrikama, a mnogi od njih i nosioci razvoja u kompanijama kao budući inženjeri. 

Još jednom čestitamo svim učesnicima, a naročito mladim pobednicima sa željom da budu sve bolji i uspešniji.


© 2024 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.