ZASTUPSTVA I ČLANSTVA

U našoj ponudi su rešenja kompanija: Autodesk, Adobe, Microsoft, Transoft Solutions, ChaosGroup...
Image

TeamCAD d.o.o. je autorizovani Autodesk Gold Partner za teritoriju Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Severne Makedonije.

TeamCAD je: 

Autodesk rešenja pokrivaju rešenja za projektovanje, dizajn i kolaboraciju u različitim inženjerskim oblastima.
TeamCAD ima sledeće Autodesk sertifikateakreditacije:

  • Building Architecture
    • AEC Collection, Revit, Civil3D, Navisworks...
  • Product Design & Manufacturing (proizvodno mašinstvo)
  • Design & Manufacturing Cloud,
  • Media & Entertainment Industry (Multimedija, video produkcija i animacije)
  • Open (AutoCAD LT)
  • AutoCAD
  • Innovyze
Korisna adresa: www.autodesk.com
Image

TeamCAD d.o.o. je autorizovani partner kompanije Adobe za teritoriju Srbije

Profesionalna rešenja za dizajn, obradu digitalne slike, video montažu, izradu i održavanje web sajtova i produkciju i prenos elektronskih dokumenata: Adobe Acrobat, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Illustrator, Adobe Creative Cloud...

www.adobe.com
Microsoft Partner Srbija

TeamCAD je Microsoft Trusted Partner za područje Srbije

U našoj ponudi su Microsoft rešenja: Microsoft Windows, Microsoft 365, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook...), CRM rešenja... 

www.microsoft.com
Image

TeamCAD d.o.o. je autorizovani distributer kompanije Transoft Solutions za teritoriju Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Softverska rešenja za automatizovano projektovanje raskrsnica, kružnih tokova, garaža, parkinga, platformi i stajanki na aerodromima, simulacija kretanja vozila i vazduhoplova, kreiranje saobraćajnih znakova, biblioteke vozila itd. Transoft Solutions razvija sledeće programe: AutoTURN, AutoTurn Revit, AutoTURN Rail, Nexus, ParkCAD, Torus, InVision, OTISS, AviPLAN, ArcPORT, SkySAFE...

www.transoftsolutions.com
Image

TeamCAD d.o.o. je autorizovani partner kompanije Chaos Group za teritoriju Srbije.

Softverska rešenja kompanije Chaos Group za renderovanje i simulaciju fluida: V-Ray za 3ds Max, Revit, Maya, Phoenix FD i VRscans. Softveri se koriste u arhitektonskoj vizuelizaciji, industriji video igara i filmskoj i televizijskoj industriji.

www.chaosgroup.com
Image

TeamCAD d.o.o. je zvanični distributer Corona Renderera za područje Srbije.

Corona Renderer je moderan fotorealistični renderer, dostupan za Autodesk 3ds Max, MAXON Cinema 4D i kao samostalna aplikacija.

www.corona-renderer.com
Image

TeamCAD d.o.o. je autorizovani reseller kompanije Unity Technologies za teritoriju Srbije.

Image

TeamCAD d.o.o. je autorizovani distributer kompanije APS Čeli za teritoriju Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije.

Proizvodi kompanije UAB „Čeli APS“, Woodwork for Inventor i Assembly Copier se integrišu u Autodesk Inventor i omogućavaju automatizaciju postupaka projektovanja i izrade proizvoda u drvnoj industriji.
Image

TeamCAD d.o.o. je autorizovani prodavac rešenja Environment for Revit

TeamCAD d.o.o. je autorizovani prodavac kompanije Arch-intelligence za teritoriju Srbije, Severne Makedonije, BiH i Crne Gore. Kompanija razvija Environment for Revit, plugin za Revit namenjen pejzažnim arhitektama.

www.archintelligence.com
Image

TeamCAD je distributer PASSUITE softverskog alata za analizu cevovoda i opreme.

PASS softveri su organizovani u familije proizvoda kako bi zadovoljili širok spektar zahteva za analizu i projektovanje sistema cevovoda: PASS/HYDROSYSTEM, PASS/START-PROF, PASS/EQUIP, PASS/NOZZLE-FEM, PASS/Integration, PASS/INDUSTRY i PASS/ACADEMIC.

www.passuite.com
Image

TeamCAD je distributer iToo softverskih rešenja: Forest PAck i Rail Clone.

Forest Pack je najpopularniji dodatak za 3ds Max. On pruža kompletno rešenje za stvaranje ogromnog broja elemenata – počevši od drveća i biljaka, preko stena, automobila, ljudi do kompleksnog gradskog pejzaža.

RailClone je jedinstven 3ds Max dodatak za paremetarsko modelovanje koji je brz, jednostavan za korišćenje i lak za učenje. Ako ste se umorili od korišćenja elemenata koji su fiksni, teški za modifikovanje i zahtevaju mnogo vremena za ručno podešavanje, on će vam olakšati i pomoći da elemente jednostavno ažurirate i ponovo koristite uz minimalno ulaganje vremena.

https://www.itoosoft.com/

TeamCAD je član različitih udruženja

Image
Udruženje BIM Srbija je nevladino i neprofitno udruženje osnovano radi ostvarivanja ciljeva i aktivnosti u oblasti promocije primene i standardizacije informacionih tehnologija i nauka u građevinarstvu. Cilj Udruženja je organizovano umrežavanje, povezivanje, uzajamno druženje, obrazovanje i omogućavanje razmene iskustava između akademskih eksperata, inženjera, entuzijasta i drugih zainteresovanih pojedinaca u oblasti BIM / VDC tehnologije, kao i rad na standardizaciji BIM / VDC tehnologije i njihove primene, saradnje sa javnim ustanovama, institucijama i udruženjima u zemlji i inostranstvu koje se bave sličnim delatnostima.

BIM-Serbia.com
Image

TeamCAD d.o.o. je član udruženja GIS udruženja Srbije.

GIS udruženje Srbije je nevladino i neprofitno strukovno udruženje osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti profesionalizacije, promocije, primene i razvoja geografskog informacionog sistema, povezivanja GIS stručnjaka i zajedničko zastupanje interesa članova društva.

SerbiaGIS.com

NABAVKA SOFTVERA

KURSEVI

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DOWNLOAD ZONA

© 2024 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.