• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30

Popust od 25% se odnosi na jednogodišnji najam programa:
- Autodesk Vault Professional – pojedinačna (single-user) i mrežna licenca (multi-user)
- Autodesk CFD Premium – mrežna licenca (multi-user)
- Autodesk VRED Design – pojedinačna licenca (single-user)
ukoliko se iznajme zajedno sa Product Design & Manufacturing kolekcijom.

Promotivni popust se odnosi na jednogodišnji najam novih licenci ili prelazak sa dodatnog jednogodišnjeg održavanja na najam.

Popust važi do 18. januara 2019. godine.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate na: 011 301 50 43 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 Iskoristite promotivni popust od 10% na nabavku licenci Autodesk kolekcija, programa AutoCAD, AutoCAD LT, Revit, Inventor Professional, 3ds Max...

Popust važi do 25. januara 2019. godine.

Popust od 10% se odnosi na trogodišnji najam novih Autodesk licenci ili obnovu postojećih trogodišnjih licenci, ukoliko ističu u roku od 90 dana od dana kupovine. Popust se odnosi i na pojedinačne (single-user) i na mrežne (multi-user) licence.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate na: 011 301 50 43 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 


Iskoristite popust od 25% na nabavku novih licenci Transoft Solutions programa AutoTURN i ParkCAD.

Promotivni period traje do kraja 2018. godine.

AutoTURN je program za simulaciju kretanja vozila i analizu putanje kod manevrisanja vozilom. Može se vršiti analiza 2D ili 3D putanje kretanja veoma jednostavnim, a intuitivnim alatima. Program sadrži bogatu biblioteku vozila ali i pored toga postoji mogućnost dodavanja, odnosno kreiranja specijalnih vrsta vozila (tereta) od strane korisnika.

ParkCAD je CAD program za projektovanje parkinga bilo koje veličine. U programu ParkCAD, parkinzi se projektuju efikasno i jednostavno uz automatski proračun parking mesta, izmenu elemenata parkinga, proračun količine utrošenog materijala i cene, kao i generisanje kvalitetnih izveštaja. ParkCAD automatski prolazi kroz različite kombinacije rasporeda parking mesta, rotacije i pozicije kako bi napravio optimalan parking prostor na osnovu zadatih parametara.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate na: 011 301 50 43 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..Iskoristite popust od 15% na najam licenci za Media & Entertainment kolekciju, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya i V-Ray.

Popust na navedene Autodesk programe važi za najam novih licenci na jednu, dve ili tri godine. Popust se ne odnosi na klijente kojima je najam Autodesk licenci istekao u prethodnih 30 dana ili ističe u narednih 30 dana od dana kupovine programa.

Popust za V-Ray programe važi za najam novih licenci na godinu dana i za kupovinu trajnih licenci.

Promotivni period traje do 31. decembra 2018. godine.

Ovaj promotivni popust se ne može kombinovati sa drugim popustima.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate na: 011 301 50 43 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


© 2018 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.