AUTODESK PD&M KOLEKCIJA

Product Design & Manufacturing Collection je sveobuhvatno rešenje za projektovanje, simulaciju, programiranje CNC mašina i vizuelizaciju u oblasti mašinstva

Image
PROJEKTOVANJE PROIZVODA
Image

PROGRAMIRANJE CNC MAŠINA

Image

PROJEKTOVANJE FABRIKA

Image

ANALIZA PROIZVODA

AUTODESK PD&M KOLEKCIJA

Product Design & Manufacturing Collection je sveobuhvatno rešenje za projektovanje, simulaciju, programiranje CNC mašina i vizuelizaciju u oblasti mašinstva

Image
PROJEKTOVANJE PROIZVODA
Image

PROGRAMIRANJE CNC MAŠINA

Image

PROJEKTOVANJE FABRIKA

Image

ANALIZA PROIZVODA

Kolekcija sadrži programe koji omogućavaju kompletiranje celog inženjerskog procesa, odnosno, alate koji su neophodni u oblasti: mašinstva, simulacija, projektovanja složenih površina, projektovanja fabrika i postrojenja, projektovanja u naftnoj i procesnoj industriji, projektovanja elektroinstalacija, programiranja CNC mašina, optimizacije rasporeda razvijenog oblika proizvoda u tabli lima, projektovanja u arhitekturi i visokogradnji, niskogradnji i geodeziji, izrade ilustracija, izrade vizuelizacije, 2D tehničke dokumentacije… Navedeni alati korisnicima daju mogućnost analize sklopova, evaluaciju i optimizaciju konceptualnih rešenja, optimizaciju i simulaciju kompletnih proizvodnih linija uz istovremenu razmenu projektne dokumentacije sa ostalim timovima.

AUTODESK PRODUCT DESIGN & MANUFACTURING KOLEKCIJA SADRŽI

Vodeći program za projektovanje u mašinstvu. Nudi mogućnost projektovanja parametarskih digitalnih prototipova, simulacije, analize i vizuelizacije. Predstavlja centralno Autodeskovo rešenje za projektovanje u mašinstvu oko kojeg gravitira veliki broj dodatnih programa koji imaju međuoperativnost sa istim.

Program za programiranje CNC mašina konvencionalnim i nekonvencionalnim postupcima obrade (struganje, glodanje, obrada laserom, obrada plazmom, obrada vodenim mlazom). Integriše se u programe Autodesk Inventor Professional i SOLIDWORKS.

Sadrži programe koji su do sada bili poznati pod nazivima: AutoCAD Architecture, AutoCAD Electrical, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Plant 3D, AutoCAD Map 3D, AutoCAD MEP, AutoCAD Raster Design; kao i AutoCAD web i mobilne aplikacije.

Autodesk Inventor Nastran nudi širok dijapazon simulacija koje se protežu na više vrsta analiza. Deo je Autodeskovih rešenja za digitalne prototipove – omogućava vrhunske simulacije u CAD radnom toku tako da inženjeri i analitičati mogu da prave kvalitetne proizvode.

Služi za optimizaciju rasporeda razvijenog oblika proizvoda u tabli lima. Mogućnost integracije sa programima Autodesk Inventor Professional i Autodesk Inventor CAM.

Program za praćenje i upravljanje projektima. Omogućava zajednički rad  inženjera, u okviru jednog digitalnog modela, uz alate za vizuelizaciju, 4D organizaciju, animaciju objekata, navigaciju, razmenu informacija, analizu kolizija, upravljanje podacima proisteklim iz datih analiza... 
Factory
Design Utilities

Sadrži međuoperativne 2D i 3D alate za organizaciju postrojenja, analizu i optimizaciju kretanja obratka,  alate za prostorne analize…

Program za centralizovano upravljanje tehničkom dokumentacijom. Sprečava dupliranje fajlova, olakšava pretraživanje, promene naziva, organizaciju, kreiranje rezervnih kopija, definisanje prava pristupa, praćenje istorije fajla...
 Inventor Tolerance Analysis
Proizvodne tolerancije imaju značajan uticaj na troškove proizvodnje i kvalitet proizvoda. Program Inventor Tolerance Analysis je dizajniran da pomogne korisnicima Inventora da donesu bolje odluke prilikom definisanja proizvodnih tolerancija. Softver je dostupan samo kao deo PD&M (Product Design & Manufacturing) kolekcije proizvoda.
Jedan od najpoznatijih programa za rendering, animaciju i vizuelizaciju. Ponuđen kao dodatni alat, koji će biti od velike koristi pri promociji proizvoda ili predstavljanju idejnih rešenja.
Cloud CAD/CAM/CAE rešenje Autodeska u oblasti mašinstva.
Program koji omogućava kreiranje inteligentnog 3D modela na osnovu fotografija ili laserskih skeniranja. Moguće je dodavati, menjati, utvrditi i dokumentovati  podatke u kontekstu sa poznatim okruženjem.
  
HSMWorks
Integrisano CAD/CAM rešenje za programiranje od 2,5 do 5 osa za SOLIDWORKS.
  
Autodesk Drive
Autodesk centralni servis (Autodesk Cloud) koji pruža korisnicima mogućnost lakše komunikacije i saradnje.
  
Autodesk Rendering
Servis za brzo i efikasno renderovanje i kreiranje fotorealističnih prikaza i panorama.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2024 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.