Autodesk Construction Cloud logo

Autodesk Construction Cloud

Cloud proizvodi koji vam omogućavaju da lakše rešavate izazove tokom građevinskih projekata, u okviru jednostavnog korisničkog interfejsa.
Autodesk Construction Cloud logo

Autodesk Construction Cloud

Cloud proizvodi koji vam omogućavaju da lakše rešavate izazove tokom građevinskih projekata, u okviru jednostavnog korisničkog interfejsa.
Image
Autodesk Build je menadžment servis za korisnike na terenu. Kombinuje BIM 360 i PlanGrid.

Ovaj program koristi 2D i 3D okruženje adaptirano za mobilne uređaje i upotrebu na gradilištu sa cloud tehnologijom razmene informacija i izveštavanja.

Autodesk Build obaveštava zaposlene na gradilištu o bitnim informacijama, doprinosi poboljšanju kvaliteta i bezbednosti velikih projekata bilo kog tipa i izgradnje.
Image
Autodesk BIM Collaborate je servis za saradnju članova tima i za koordinaciju modela.

Uz pomoć servisa BIM Collaborate, projektni timovi mogu skratiti vreme potrebno za prepravke i poboljšati kvalitet projektnog rešenja u jedinstvenom, zajedničkom okruženju na cloud-u koje nudi pristup na nivou uloga, mogućnosti za označavanje i pregledanje modela, upravljanje projektnim pitanjima (eng. issues) i analizu sudaranja elemenata.
Image
Autodesk BIM Collaborate Pro predstavlja skup servisa koji omogućavaju rad na Revit, Civil 3D i AutoCAD Plant 3D projektima koji se nalaze na cloud-u. U sebi sadrži funkcionalnosti servisa Autodesk Docs. 

Funkcionalnost servisa Autodesk BIM Collaborate Pro omogućava članovima timova bilo u okviru jedne kompanije ili više kompanija da sarađuju na projektima, centralizujući podatke. Uprošćeno rečeno, omogućava Revit Cloud Worksharing (RCW), Collaboration for Civil 3D (C4C3D), Collaboration for Plant 3D (C4P3D), gde je centralni model smešten na cloudu-u.
Image
Autodesk Docs veb servis omogućava da ceo projektni tim gradi prema tačnoj verziji dokumenata, planova i 3D modela. Ušteda vremena, smanjenje rizika i smanjenje grešaka u projektima izgradnje su prednosti korišćenja programa Autodesk Docs.

Napravljen naročito za projekte u izgradnji, Autodesk Docs je osmišljen tako da povezuje dizajnere, investitore, preduzimače i timove izvođača projekta.
Image
Autodesk Assemble je cloud servis koji omogućava povezivanje BIM podataka kako bi se efikasnije vršile revizije projekata, procene, upravljanje promenama, pravljenje tabela količina materijala i elemenata, itd.

Assemble omogućava grupisanje, sortiranje i organizovanje informacija u projektu, što poboljšava radni tok obogaćivanjem modela meta podacima.
Image
Cloud servis koji omogućava pravljenje tačnog predmera iz 2D crteža i generisanje automatskih količina iz 3D modela u jednom rešenju.

Učesnici na projektu dobijaju pojednostavljen pristup relevantnoj projektnoj dokumentaciji, crtežima, 3D modelima, u zajedničkom projektnom okruženju, što poboljšava njihovu saradnju. Izračunavanje količina iz 2D crteža može biti linijsko, površinsko ili po komadu. Automatsko izračunavanje količina iz 3D BIM modela donosi veliku uštedu vremena.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2024 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.