BriskLUMINA i BriskVANTAGE

Bezbednost saobraćaja i njegova rešenja

BriskLUMINA i BriskVANTAGE

Bezbednost saobraćaja i njegova rešenja
Rešenja koja pomažu saobraćajnim inženjerima i urbanistima da brzo i lako prikupljaju, nadgledaju i analiziraju video podatke o saobraćaju. Dublje razumevanje protoka saobraćaja i ponašanja učesnika u saobraćaju omogućava gradovima da donose pametnije odluke o saobraćajnoj infrastrukturi i poboljšaju sigurnost na putevima.
Image
BriskLUMINA

BriskLUMINA omogućava sprovođenje, na zahtev, automatizovane analize saobraćaja i bezbednosti na putevima, kako bi se razumeli problemi na najopasnijim deonicama.

Korišćenjem video analize, brzo se prate i klasifikuju svi pojedinačni učesnici u saobraćaju i automatski otkrivaju promašaji i druge opasne interakcije koje ukazuju na potencijalne nezgode.
Image
BriskVANTAGE

BriskVANTAGE je softver koji omogućava sprovođenje automatizovane analize saobraćaja i bezbednosti na putevima koristeći sopstvenu infrastrukturu kamera za nadzor u saobraćaju.

Ova inteligentna softverska platforma koristi algoritme veštačke inteligencije i računarskog predviđanja za automatsko nadgledanje i analizu video zapisa u realnom vremenu radi praćenja i klasifikacije svih pojedinačnih učesnika u saobraćaju i automatsko otkrivanje opasnih interakcija među njima, koje mogu dovesti do nezgoda.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.