TeamCAD je učestvovao na BIM How to Montenegro

TeamCAD je učestvovao na konferenciji "BIM How To Montenegro", u organizaciji Strukovne komore arhitekata IKCG, koja je održana danas, 11.04.2024. godine, sa početkom u 11.30, u multimedijalnoj sali Univerzitetsko sportsko-kulturnog centra, u Podgorici.

 

 

Događaj je započeo u 11.30 dolaskom i registracijom učesnika. Uvodni govor je održao moderator Slobodan Petrović, a predsednik SKA mr Novica Mitrović je pozdravio sve učesnike i posetioce i zvanično otvorio konferenciju.

Prvi je nastupio Aleksa Mandić, master inženjer mašinstva, Autodesk Medior AEC Application Engineer iz kompanije TeamCAD sa temom Autodesk BIM i Collaboration rešenja, gde je predstavio koristi i mogućnosti koja ova rešenja pružaju.

Nakon toga, prisutnima se obratila Tara Banjar, Junior AEC Application Specialist sa temom Revit Architecture i Autodesk Forma. Govorila je na koji način softver Revit pomaže u svakodnevnim radnim procesima u projektima, kao i o upotrebi softvera Forma, koji predstavlja dragoceni alat i koristan dodatak dostupan besplatno svima koji imaju najam Autodesk AEC kolekcije.

Sledeći je nastupio Vuk Vukanić, Tehnički direktor kompanije TeamCAD, Autodesk AEC Application Engineer, Autodesk Certified Instructor – Gold, koji je posetiocima govorio na temu Revit Structure and Autodesk Construction solutions.

Nakon toga je usledela polučasovna pauza, posle koje je drugi deo programa započeo Aleksa Mandić sa predstavljanjem softvera Revit MEP, idealan alat za rad sa mašinskim instalacijama.

 

Posle njega se zainteresovanom gledalištu obratila Marina Korol, konsultant u sektoru izgrađene imovine sa više od 20 godina iskustva, sa temom Information Management (ISO 19650).

Poslednji je nastupio Direktor razvoja kompanije TeamCAD, Vladimir Guteša, sa temom „Šta posle BIM-a?“, gde je okupljenim govorio o digitalnim blizancima (Digital Twins) i Internet stvarima (IoT) i načinima na koji TeamCAD koristi ove tehnologije u svojim projektima tipa PavleS.

 

 

Konferencija se završila nagradnom igrom na kojoj su dodeljene vredne nagrade:

  1. Komplet TeamCAD Portir 
  2. Bežični zvučnik je u ime kompanije TD Synnex dodelila Marina Glišić
  3. TeamCAD kurs Autodesk Docs za grupu polaznika

 

Zahvaljujemo se Strukovnoj komori arhitekata IKCG na odličnoj saradnji i pozivu da učestvujemo na ovom sjajno organizovanom događaju, a prvenstveno Novici Mitroviću, Slobodanu Petroviću i Jakovu Lopušini, kao i kompaniji TD Synnex i njenoj predstavnici Marini Glišić koja je pomogla u realizaciji ovog događaja.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa Autodesk softverima ili BIM implementacijom, možete nas kontaktirati putem telefona 011 301 50 43 ili kontakt forme.

 

© 2024 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.