TeamCAD Revit template

Obaveštavamo sve zainteresovane korisnike programa Autodesk Revit Arhitecture, da je TeamCAD d.o.o. u saradnji sa partnerskom firmom Prior Inženjering d.o.o. iz Zagreba izradio prvu verziju Revit Template dokumenta za domaće tržište.

Sadržaj Template dokumenta je prilagođen potrebama prosečnog korisnika programa Autodesk Revit Architecture na domaćem tržištu za višenamenske armiranobetonske i zidane konstrukcije do idejnog projekta. Uz predloge i sugestije svih korisnika koji budu koristili beta verziju u narednom periodu, bićemo u mogućnosti da unapredimo sadržaj i kvalitet template dokumenta i ispravimo eventualne greške.

BESPLATNA verzija dokumenta je namenjena svim zainteresovanim korisnicima programa Revit Architecture. Za preuzimanje besplatne verzije dokumenta, potrebno je samo da popunite priloženi formular, a sadržaj će vam biti dostavljen u najkraćem roku.

PLUS - Verzija dokumenta namenjena sadašnjim i budućim TeamCAD klijentima i saradnicima. Verzija TeamCAD RA_rs Plus sadrži dopunjen osnovni sadržaj, uz određene prednosti u prilagođavanju sadržaja postojećim standardima klijenata, kao i prioritet u distribuciji i razmeni informacija. U narednom periodu, planiran je niz radionica na kojima će TeamCAD klijentima i saradnicima biti predstavljen sadržaj plus dokumenta.

CUSTOM - Komercijalna verzija je namenjena svim korisnicima Revit Architecture programa koji imaju specijalne zahteve u pogledu sadržaja template dokumenta. Uz analizu tih zahteva i dogovoren način i uslove korišćenja, moguće je kreiranje prilagođene verzije ili određenog sadržaja dokumenta-Revit familije, specifični prilozi za dokumentaciju, baze materijala, prateći fajlovi itd.

Molimo Vas upišite sve podatke za preuzimanje besplatne verzije.


Napomena: Popunjavanjem podataka prihvatate Politiku privatnosti.

Ime i prezime:*
E-mail:*
Firma:
Telefon:*
Želim da primam TeamCAD novosti na e-mail:*
Prihvatam Politiku privatnosti.*
Verifikacioni kod:
© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.