+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

  • Početak:
  • VESTI
  • Iskoristite promotivni popust od 25% na program V-Ray for Revit!

Iskoristite promotivni popust od 25% na program V-Ray for Revit!

Iskoristite promotivni popust od 25% na nabavku trajne licence programa V-Ray for Revit do 15. jula 2018. godine. Licenca uključuje jedno radno okruženje i jedno render mesto (render node) koje se može koristiti sa programom V-Ray 3.x za bilo koju platformu. 

 

Osnovne karakteristike:

V-Ray je dodatak za Autodesk Revit, jednostavan za korišćenje. Omogućava arhitektama rendere profesionalnog kvaliteta, slike visoke rezolucije sa realističnim svetlima, materijalima i kamerama direktno iz Revit (BIM) modela. 
Sa dodatkom V-Ray for Revit, renderovanje je moguće korišćenjem procesora (CPU) i grafičke kartice (GPU). Takođe se može uključiti više mašina pomoću V-Ray Swarm distribuiranog renderovanja.

 

Ključne karakteristike:

- Okruženje prilagođeno projektovanju – Korisničko okruženje sa već postavljenim podešavanjima - od najmanjih rezolucija za brzi pregled projekta do rendera visokog kvaliteta za finalnu prezentaciju.
- Interaktivni render – Promene kod finog podešavanja svetla i materijala vidljive odmah.
- Fizički materijali – Prevodi Revit materijale u fizički korektan format za V-Ray. Poseduje biblioteku sa preko 500 arhitektonskih materijala koji su kompatibilni sa aplikacijama: V-Ray for 3ds Max, Rhino i SketchUp.
- Realistično svetlo – Bilo koji model se renderuje sa realističnim, fizički zasnovanim svetlom i globalnim osvetljenjem.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja, predloge ili sugestije slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt telefon: 011 301 50 43
Kontakt e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.