+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

  • Početak:
  • VESTI
  • TeamCAD održao dve besplatne radionice za Autodesk Revit Structure

TeamCAD održao dve besplatne radionice za Autodesk Revit Structure

TeamCAD je organizovao dve besplatne radionice za program Autodesk Revit Structure u Novom Sadu. Radionicama je prisustvovalo 18 učesnika iz različitih firmi, pretežno građevinskih inženjera. 

Tema radionice bila je upoznavanje sa osnovnim mogućnostima programa Autodesk Revit Structure,  i alatima namenjenim za projektovanje konstrukcija. Prisutni su imali priliku da sa instruktorom prođu kroz pojednostavljen proces modelovanja konstrukcije, kotiranja i obeležavanja elemenata, generisanja specifikacija i štampanja crteža.

Drago nam je da smo uspeli da ugostimo većinu prijavljenih učesnika i zahvaljujemo se svim učesnicima i zainteresovanima na velikoj želji da prisustvuju radionicama. 

U narednom periodu planiramo organizovanje besplatnih radionica iz različitih oblasti i programa, a prve koje nam slede su besplatna radionica za Autodesk AutoCAD Plant 3D 7. marta u Novom Sadu i besplatna radionica za program Autodesk Maya 9. marta u Beogradu. Organizujemo i kurs Revit Structure – osnovni nivo u Beogradu koji počinje 12. marta 2018. godine.

Zainteresovane za kurs Revit Structure molimo da se prijave na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .