TeamCAD webShop   +381 (0)11 3015043 / 3131864        

 

  • Početak:
  • VESTI
  • TeamCAD održao pet besplatnih radionica za Autodesk Advance Steel

TeamCAD održao pet besplatnih radionica za Autodesk Advance Steel

 

TeamCAD je u decembru 2017. godine objavio vest o organizovanju besplatne Autodesk Advance Steel radionice. U kratkom roku prijavilo se preko pedeset zainteresovanih. Kako bismo izašli u susret svim prijavljenim, odlučili smo da organizujemo pet radionica u dva grada – Beogradu i Novom Sadu. Radionice je držao Autodesk Application Engineer i Autodesk Certified Instructor, Vuk Vukanić, master inženjer građevinarstva.

Prisutnima je predstavljen program Autodesk Advance Steel kroz primere čeličnih konstrukcija. Na radionicama je obuhvaćeno nekoliko osnovnih tema: modelovanje konstrukcije, pozicioniranje elemenata i generisanje grafičke i numeričke dokumentacije. 

Drago nam je da smo uspeli da ugostimo veliku većinu prijavljenih učesnika i zahvaljujemo se svima na interesovanju i radujemo se novim susretima. 

U narednom periodu planiramo organizovanje besplatnih radionica iz različitih oblasti i programa, a prva koja sledi je besplatna radionica za Autodesk Inventor Professional – limovi i zavarivanje, koja će biti održana u Novom Sadu, 7. februara 2018. godine.