+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

Autodesk dan na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu

U organizaciji Departmana za proizvodno mašinstvo Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu i kompanije TeamCAD - Autodesk Gold partnera, 30. novembra 2017. godine održana je prezentacija najnovijih Autodesk rešenja u oblastima proizvodnog mašinstva i visokogradnje. 

U prvom delu predavanja prikazan je Autodesk koncept izrade digitalnog proizvoda, kao i rešenja i programi iz oblasti proizvodnog mašinstva: Autodesk Inventor Professional, CAM rešenje Autodesk HSM, Autodesk Factory Design, Autodesk Navisworks. Drugi blok predavanja je obuhvatio Autodesk BIM rešenja za visokogradnju: Autodesk Revit Structure, Autodesk Advance Steel, Autodesk Robot kao i rešenja na bazi Autodesk cloud servisa za kolaboraciju BIM 360. U trećem delu je prezentirano Autodesk rešenje za praćenje 2D i 3D tehničke dokumentacije Autodesk Vault. 

TeamCAD se posebno zahvaljuje dr Slobodanu Tabakoviću na pomoći i organizaciji kao i studentima i asistentima koji su svojim interesovanjem i aktivnim učestvovanjem doprineli uspešnosti ovog događaja.

Fotografije sa ovog događaja možete naći na našoj Facebook prezentaciji