TeamCAD webShop   +381 (0)11 3015043 / 3131864        

 

25% popusta do kraja godine za program AutoTURN

Izdanje programa AutoTURN 10.1 je dokaz da je AutoTURN na tržištu i dalje vodeći softver za analize kretanja vozila. Istraživanja i testiranja na terenu potvrđuju rezultate AutoTURN simulacija, pružajući korisnicima rad sa najsigurnijim rešenjem za analizu putanje vozila. Istraživanjem i inovacijama, kompanija TRANSOFT SOLUTIONS nastavlja rad na novim alatima uz stalno ažuriranje biblioteke vozila. 

Zašto odabrati AutoTURN? 

  •   Izuzetna podrška korisnicima
  •   25 godina inženjerskog iskustva
  •   Podržava više CAD platformi
  •   Minimalna kriva učenja
  •   Bez skupih modela za pretplatu

Popust važi do 29. decembra 2017. godine i odnosi se na cenu nabavke nove licence, upgrade ili crossgrade na AutoTURN Lite 10.1, AutoTURN 10.1 ili AutoTURN Pro 10.1. Popust važi samo ukoliko se licenca poruči u kombinaciji sa MAP-om. Ponuda se ne može kombinovati sa bilo kojim drugim promocijama ili popustima i važi samo za EMEA (Evropa, Bliski istok i Afrika).

Video prezentacija programa AutoTURN 

Vebinar stranica sa prezentacijama osnovnih i naprednih funkcija programa AutoTURN 

Nove funkcije programa AutoTURN

  • Inteligentna orijentacija vozila

          AutoTURN 10.1 definiše orijentaciju vozila na osnovu geometrije crteža. Brza orijentacija vozila vrši se poravnavanjem polazne pozicije vozila na liniju trake, ivičnjak ili ostrvo, pre izvođenja simulacije.

  • Prilagođavanje profila vozila 3D analizi

          AutoTURN Pro 10.1 omogućava definisanje profila i modela vozila za unapređenu 3D analizu. Korišćenjem detaljnog profila za modelovanje krovne linije kao i donje površine vozila, sprečava se lažno pozitivan rezultat simulacije.

 

TeamCAD je zvanični distributer kompanije TRANSOFT SOLUTIONS  za područje Srbije za programe: AutoTURN, Torus Roundabouts, NEXUS Intersections, ROAD CEM, Park CAD, GUIDE Sign, OTISS, AviPLAN, ArcPORT, SkySAFE… 

TeamCAD je Autodesk Gold partner za područje Srbije.

Ukoliko imate dodatna pitanja, predloge ili sugestije slobodno nas kontaktirajte. 

Kontakt telefon: 011 301 50 43

Kontakt e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.