+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

Saradnja Elektrosrbije i TeamCAD-a

U periodu od aprila do juna 2015. godine, u prostorijama TeamCAD-a, uspešno je izvršena obuka za korišćenje Autodeskovih programa AutoCAD Map i AutoCAD Civil 3D. Obuku je odslušalo 27 inženjera i projektanata Elektrosrbije iz 12 gradova Srbije. Elektrosrbija d.o.o. je korisnik različitih Autodeskovih rešenja: Autodesk Infrastructure Design Suite, Autodesk Building Design Suite, AutoCAD Electrical…

Kao vodeća inženjerska platforma za kreiranje i upravljanje prostornim podacima, AutoCAD Map 3D povezuje projektovanje pomoću računara (CAD) i geografski informacioni sistem (GIS). Map 3D omogućava direktan pristup različitim vrstama podataka i upotrebu standardnih AutoCAD alata za obradu širokog spektra geoprostornih informacija.

AutoCAD® Civil 3D je BIM rešenje u niskogradnji koje kreira jedinstven, usklađen model bogat informacijama i omogućava izvršavanje analiza u najranijim fazama projektovanja; bolju vizuelizaciju i simulaciju realnog izgleda, veoma preciznu analizu performansi, prateću dokumentaciju kao i proračun troškova i utošenog materijala.

Saradnja Elektrosrbije i TeamCAD-a se nastavlja u septembru.

Autor: Tanja Gmitrović