TeamCAD webShop   +381 (0)11 3015043 / 3131864        

 

  • Početak:
  • VESTI
  • Implementacija rešenja za praćenje 2D/3D tehničke dokumentacije Autodesk Vault u kompaniji Tigar Tyres DOO iz Pirota

Implementacija rešenja za praćenje 2D/3D tehničke dokumentacije Autodesk Vault u kompaniji Tigar Tyres DOO iz Pirota

 

                  

Tigar Tyres DOO je najveći domaći proizvođač pneumatika, član poslovnog sistema Michelin, koji je već punih 50 godina poznat po kvalitetu svojih proizvoda. Preduzeće je specijalizovano za proizvodnju i prodaju putničkih, kamionskih, poljoprivrednih i specijalnih industrijskih i građevinskih pneumatika. 

Kompanija Tigar Tyres je dugogodišnji TeamCAD klijent.

Tigar Tyres kao deo Michelin korporacije, u okviru sektora „Razvoj“, projektuje i razvija nove tipove pneumatika. Godinama, kao glavni alat za projektovanje, sektor „Razvoj“ koristi Autodesk Inventor.

Kao i kod drugih kompanija gde se projektuje u timovima, javila se potreba za centralizovanim upravljanjem tehničkom dokumentacijom, praćenjem revizija i verzija, životnim ciklusima, pravima pristupa... Dodatno, postojala je potreba i za razmenom podataka sa drugim fabrikama u okviru korporacije. 

Sektor „Razvoj“ kompanije Tigar Tyres, prepoznao je Autodesk Vault Professional kao programski paket za upravljanje tehničkom dokumentacijom koji rešava sve zadatke koji su pred njega postavljeni.

U aprilu 2017. godine, TeamCAD je prilagodio Autodesk Vault Professional potrebama kompanije Tigar Tyres, izvršio implementaciju, obuku za korisnike i administratore. Prema potrebama sektora „Razvoj“, definisani su životni ciklusi (dokument je u fazi izrade, čeka na pregled, pregledan, odobren, vraćen na doradu…), kreirane su kategorije i kategorijama dodati atributi, kreirana pravila za definisanje revizija, definisane su grupe korisnika sa pripadajućim pravima, kreirani prototip fajlovi za Autodesk Inventor i sva pripadajuća podešavanja, podešeno kreiranje rezervne kopije sistema, definisan pristup podacima preko web klijenta…

TeamCAD je već više od 12 godina vodeći Autodesk partner u Srbiji sa više od 800 klijenata u svojoj referenc listi. 

TeamCAD je kompanija koja se bavi CAD/BIM konsaltingom, treningom i implementacijom softverskih rešenja. Pružamo podršku i konsalting za kompletnu BIM platformu na bazi programa Autodesk Revit. Posedujemo iskustvo, kapacitet i znanje za implementaciju rešenja za procesni inženjering na bazi programa AutoCAD Plant 3D i AutoCAD P&ID kao i za  

implementaciju rešenja za dokument menadžment (praćenje 2D i 3D tehničke dokumentacije) na bazi programa Autodesk Vault.

 

Korisne adrese: 

http://www.michelin.rs  

http://teamcad.rs/index.php/softver/oblast-primene/vault