TeamCAD webShop   +381 (0)11 3015043 / 3131864        

 

Saradnja TeamCAD-a i Instituta “Jaroslav Černi”

U martu 2017. godine, u prostorijama TeamCAD-a, uspešno je izvršena obuka za korišćenje Autodeskovog programa AutoCAD Civil 3D. Obuku je odslušalo 6 inženjera i projektanata iz Instituta “Jaroslav Černi”. 

Institut za vodoprivredu ”Jaroslav Černi” AD je vodeća naučnoistraživačka organizacija u oblasti voda u Republici Srbiji. Pored naučnoistraživačkih aktivnosti, delatnost Instituta obuhvata: planiranje i projektovanje vodnih, energetskih i drugih infrastrukturnih objekata i  sistema, nadzor nad izvođenjem hidrotehničkih objekata, konsultantske usluge vezane za upravljanje vodnim resursima i izgrađenim objektima i sistemima; izradu strateških planskih dokumenata, pomoć prilikom pripreme zakonske regulative, standarda i metodologija... 

AutoCAD® Civil 3D je BIM rešenje u niskogradnji koje omogućava rad na jedinstvenom, usklađenom modelu bogatom informacijama. Ovaj program obezbeđuje izvršavanje analiza u najranijim fazama projektovanja; bolju vizuelizaciju i simulaciju realnog izgleda, veoma preciznu analizu performansi, prateću dokumentaciju kao i proračun troškova i utošenog materijala.

 Nadamo se i daljoj uspešnoj saradnji TeamCAD-a i Instituta “Jaroslav Černi”.