TeamCAD webShop   +381 (0)11 3015043 / 3131864        

 

Dobrodošli u TeamCAD web prodavnicu

 

U okvir TeamCAD web prodavnice moguće je poručiti Autodesk softver i kurseve. Poručivanje Autodesk softvera podrazumeva najam određenih Autodesk programa i pakete (Autodesk Collections) na period od 3, 12, 24 i 36 meseci. Moguć je najam pojedinačnih i mrežnih licenci sa osnovnom (Basic) ili naprednom (Advanced) tehničkom podrškom od strane Autodeska.

Za poručivanje preko web prodavnice moguće je iskoristiti popust od 3% za najam proizvoda iz familije LT (AutoCAD LT, Inventor LT Suite, Revit LT Suite).

Prilikom pregledanja proizvoda cene je moguće izabrati u dinarima ili evrima (EUR).

Cene u evrima su Autodeskove preporučene cene za teritoriju Srbije. Računaju se po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Molimo Vas da pre dodavanja proizvoda u korpu kao valutu plaćanja izaberete dinar (DIN). Na sve cene treba dodati PDV u iznosu od 20%.

 

Prilikom unošenja podataka neophodno je uneti tačne podatke. Licenca za softver će glasiti na naziv kompanije ili ime i prezime fizičkog lica.

Informacije o licenci za softver ili Autodesk sertifikat o odslušanom kursu se šalju na email adresu koji unesete u polje e-mail.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na telefon 011 3015043 ili email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.