TeamCAD webShop   +381 (0)11 3015043 / 3131864        

 

AutoCAD MAP 3D

U širokom portfoliju Autodeskovih programa, AutoCAD Map 3D zauzima mesto izuzetno funkcionalne GIS aplikacije, dostupne kao samostalni proizvod. Program AutoCAD Map 3D je aplikacija zasnovana na planiranju i upravljanju infrastrukturom, koja omogućava širok pristup CAD i GIS podacima, pruža korisnicima veću informisanost i na taj način utiče na odluke u procesu upravljanja.

Uz pomoć odgovarajućih alata, GIS stručnjaci mogu primenjivati adekvatne standarde da bi povećali produktivnost i vrednost samih podataka i bolje upravljali infrastrukturom – u poznatom, jedinstvenom AutoCAD okruženju.

Uz pomoć programa AutoCAD Map 3D, projektanti i menadžeri mogu integrisati GIS i CAD podatke, kreirati tačnije i kompletnije analize i dobiti precizniji pregled svih predloženih alternativa u kontekstu realnog sveta.

Kreirajte bolje, intuitivnije projekte

  • Podaci su sakupljeni jednom i njima se upravlja na nivou gde oni postaju najefikasniji
  • Postoji mogućnost kombinovanja geo-prostornih podataka iz različitih izvora i njihova distribucija brojnim institucijama i krajnjim korisnicima
  • Jednostavno pronalaženje dostupnih prostornih podataka i procenjivanje njihove podesnosti svrsi
  • Geo-prostorni podaci zahtevaju dobro upravljanje da bi se stvorili uslovi za njihovo ne restriktivno odnosno sveobuhvatno korišćenje...

Oblast primene: GIS, prostorno planiranje, niskogradnja, geodezija, komunalne delatnosti…