Završili smo kurs za savremeno upravljanje projektima

S obzirom na to da godinama pomažemo drugima da steknu nova znanja, znamo koliko je važan rad na sebi. TeamCAD teži da redovno poboljšava znanja i veštine svojih zaposlenih kako bismo mogli da pratimo trendove i idemo u korak sa modernim poslovanjem.

 

 

U periodu od 16.1. do 18.1. zaposleni kompanije TeamCAD slušali su osnovni kurs „Savremeno upravljanje projektima“ u prostorijama Centra za upravljanje projektima (CPM), regionalnom lideru u oblasti upravljanja projektima, vođenja preduzeća i razvojem poslovanja.

Kurs je bio odlično organizovan i tokom njega smo sprovedeni kroz teoriju i prave primere iz prakse, sa ciljem da uvidimo kako možemo da unapredimo svoje radne procese.

Na ovoj zanimljivoj obuci je učestvovalo 10 kolega koji rade na različitim radnim mestima u različitim timovima, što nam je pomoglo da iz drugačijih perspektiva sagledamo poteškoće u organizaciji i moguće rizike. Iskustvo sa kursa nam je mnogo pomoglo da napravimo plan za unapređenje naših procesa i radujemo se daljoj saradnji sa kompanijom CPM.

Ključna strateška unapređenja koja mogu da se ostvare su sledeća:

  • Unapređenje strateških i upravljačkih poslovnih znanja, procesa i kapaciteta,
  • Implementacija metodologije i informacionog sistema za upravljanje strateškim projektima i procesima,
  • Razvoj upravljačkih kompetencija, Agilnog liderstva i platformi za efikasnu saradnju svih ključnih učesnika
  • Profesionalni razvoj i saradnja timova primenom najbolje prakse Agilnog upravljanja projektima

Ovim putem se zahvaljujemo kolegama iz kompanije CPM, a posebno Milanu Šmigiću na izuzetnoj obuci.

 

Ukoliko ste i vi zainteresovani za profesionalno usavršavanje, plan naših kurseva možete videti ovde.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi kurseva ili najma softvera, molimo Vas da nas kontaktirate na 011 301 50 43 ili preko kontakt forme.

 


© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.