Generative design i Machining proširenja za Fusion 360

 

Generative design extension

  • Dizajnirajte bez ograničenja

Generative design extension za Fusion 360 otkriva vam ideje koje su van domašaja ljudskih kapaciteta. Istražite neograničene ideje i optimizujte dizajn za specifične materijale i proizvodne tehnike.

  • Poboljšajte performanse proizvoda

Generativno proširenje dizajna u softveru Fusion 360 koristi moć mašinskog učenja i veštačku inteligenciju za brže istraživanje većeg broja ideja.

  •  Povećajte produktivnost

  • Smanjite troškove izrade proizvoda

Pronađite rešenja za konsolidaciju delova, smanjenje utrošenog materijala i obračun troškova u okviru različitih metoda proizvodnje.

 

 

Machining Extension

Povećava CAM mogućnosti softvera Fusion 360

Fusion 360 Machining Extension je povoljna opcija koja otključava dodatne CAM mogućnosti unutar softvera Fusion 360. Omogućava bolje korišćenje vaše CNC mašine sa 5 osa i proizvodnju kvalitetnijih delova.

Prednosti proširenja Machining Extension:

  • Jednostavnije i automatizovanije CAM programiranje

Automatizujte radne tokove svoje CNC obrade kako biste skratili vreme programiranja, uklonili zadatke koji se ponavljaju i smanjili greške.

  • Proizvodnja kvalitetnijih delova

Otključajte napredne strategije obrade kako biste poboljšali performanse svojih CNC mašina i proizveli kvalitetnije delove.

  • Izbegavajte preskupe softvere

Priuštite sebi fleksibilan pristup naprednoj CAM tehnologiji koja se isplati za samo nekoliko nedelja.

 

 

Fusion 360 je integrisana CAD, CAM, FEM i PCB platforma koja se koristi za razvoj proizvoda. To je jednostavan i moćan alat za dizajniranje i projektovanje proizvoda, vizualizaciju, animaciju, izradu tehničke dokumentacije, ali i 3D štampanje, simulacije, proračune, projektovanje elektronskih komponenti i pripremu za proizvodnju.

Fusion 360 obuhvata ceo proces razvoja proizvoda u jedinstvenu cloud platformu koja je dostupna na MAC i PC računarima. Pruža mogućnost da se u realnom vremenu sarađuje na projektu sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, pomoću desktop i mobilnih uređaja. 

Proširenja dostupna za Fusion 360 omogućavaju vam da otkrijete napredne funkcije tehnologije dizajna i proizvodnje. Otključajte pristup mogućnostima kao što su složene strategije obrade, generativni dizajn i radni tokovi aditivne proizvodnje.

Dostupna proširenja:

Fusion 360 – Product Design Extension
Fusion 360 – Simulation Extension
Fusion 360 – Generative design Extension
Fusion 360 – Machining Extension
Fusion 360 – Nesting & Fabrication Extension
Fusion 360 – Manage Extension

 

Do 31.10. 2022. Fusion 360 možete nabaviti sa 25% popusta.
 
Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da nas kontaktirate na 011 301 50 43 ili preko kontakt forme.
 

Izvor: Autodesk

Prevod i adaptacija: Hristina Antić, Marko Kozlica

 


© 2022 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.