TeamCAD na međunarodnoj studentskoj konferenciji CoNStruction21

Veliko nam je zadovoljstvo da smo i ove godine kao partner učestvovali na Međunarodnoj konferenciji studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture - CoNStruction21 koja se po šesti put održala u Novom Sadu u periodu od 11-15. novembra.

TeamCAD je ove godine održao Revit radionicu namenjenu prvenstveno studentima arhitekture, u okviru koje su studenti iz regiona imali priliku da se upoznaju sa programom kroz praktične primere. Radionica je održana u prostorijama Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, u subotu, 13. novembra. Predavač na radionici, bila je naša koleginica Anđelija Sandić, master inženjer arhitekture, Autodesk Certified Instructor – Silver i Autodesk Certified Professional.

Iskoristili bismo priliku da se zahvalimo organizatorima konferencije na pozivu, učesnicima radionice na aktivnom učešću kao i kolegama sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu na pomoći prilikom realizacije radionice. Biće nam veliko zadovoljstvo da nastavimo dalju saradnju i partnerstvo u budućnosti.


© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.