TeamCAD prezentacija na Autodesk University 2021 konferenciji

Zadovoljstvo i čast nam je da najavimo ovogodišnje učešće kompanije TeamCAD na digitalnoj konferenciji Autodesk University 2021 koja se održava od 5. do 14. oktobra u digitalnoj formi.  Direktor razvoja, Vladimir Guteša, će predstaviti Autodesk Forge platformu i na koji način Autodesk sertifikovani sistem integratori, u koje spada i TeamCAD, mogu pomoći klijentima da razviju integrisane aplikacije u okviru postojećih sistema i radnih procesa kompanije, koristeći punu snagu Autodesk Forge cloud platforme.

Zadovoljstvo i čast nam je da najavimo ovogodišnje učešće kompanije TeamCAD na online konferenciji Autodesk University 2021 koja se održava od 5. do 14. oktobra.

Direktor razvoja, Vladimir Guteša, će predstaviti Autodesk Forge platformu i na koji način Autodesk sertifikovani sistem integratori, u koje spada i TeamCAD, mogu pomoći klijentima da razviju integrisane aplikacije u okviru postojećih sistema i radnih procesa kompanije, koristeći punu snagu Autodesk Forge cloud platforme.

Više detalja o Autodesk Forge temi u okviru Autodesk University 2021 konferencije pogledajte ovde

Za ovo i ostala predavanja se možete registrovati putem sledećeg linka.

 

Više o kompaniji TeamCAD

TeamCAD je Autodesk Gold partner i bavi se konsaltingom na polju BIM-a (eng. Building Information Modeling) i proizvodnog mašinstva, razvojem aplikacija, kreiranjem i održavanjem digitalnih blizanaca (eng. Digital Twins), analizom životnog ciklusa objekata i CFD analizom, upravljanjem podacima i procesnim inženjeringom, te razvojem IoT (eng. Internet of Things) rešenja.

TeamCAD je zvanično postao jedini Autodesk Forge sertifikovani sistem integrator (eng. Autodesk Forge Certified Systems Integrator) u Jugoistočnoj Evropi.

TeamCAD je zvanično postao jedini Autodesk Forge sertifikovani sistem integrator (eng. Autodesk Forge Certified Systems Integrator) u Jugoistočnoj Evropi.

Forge predstavlja Autodeskovu Cloud platformu za razvoj aplikacija. U pitanju je set web servisa (API-a) koje inženjeri mogu iskoristiti za kreiranje inovativnih aplikacija.

Koristeći Autodesk Forge tehnologiju, TeamCAD je do sada razvio i uspešno lansirao Cloud rešenja za BIM, održavanje objekata, konfigurisanje proizvoda i upravljanje informacijama različitih proizvoda.

Dok se u TeamCAD razvojnoj kuhinji već pripremaju nove aplikacije i rešenja, iskoristili bismo priliku da vas pozovemo da nas kontaktirate kako bismo vam predstavili, virtuelno neograničene, mogućnosti Autodesk Forge tehnologije i predstavili rešenje skrojeno samo za vaše potrebe.

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.TeamCAD.rs
www.BIM-DT.com
+381 11 301 50 43


© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.