Wall Shelf Configurator i Kitchen Configurator - Nove TeamCAD web aplikacije

S ponosom želimo da vam predstavimo dve nove aplikacije koje su u potpunosti delo TeamCAD razvojnog tima. Obe aplikacije zasnivaju se na Autodeskovoj Forge Cloud tehnologiji koja omogućava pristup aplikacijama iz web pretraživača, bez potrebe za dodatnim alatima.

 

Web Wall Shelf Configurator

TeamCAD Web Wall Shelf Configurator

U pitanju je aplikacija koja pomaže korisnicima da samostalno kreiraju zidne police. Aplikacija kroz svoj jednostavni radni proces, vodi korisnika od crteža, uz korišćenje jednostavnih komandi, do 3D modela koji se uz prateću tehničku dokumentaciju vrlo brzo kreira na Forge serveru i pojavljuje u web aplikaciji. 3D model, u prethodno odabranom materijalu, je moguće prikazati, zumirati i okretati kako bi korisnik stekao utisak o izgledu police, presecima vertikalnih i horizontalnih ploča i pozicijama rupa. Prateća dokumentacija sadrži sve crteže i podatke koji su potrebni za proizvodni proces. Još jedna važna stvar je i mogućnost preuzimanja 3D modela, sklopova, crteža i tehničke dokumentacije.

Video demonstraciji Web Wall Shelf Configurator aplikacije možete pristupiti ovde.

 

Web Kitchen Configurator

TeamCAD Web Kitchen Configurator

Ova web aplikacija omogućava konfigurisanje kuhnjskog nameštaja direktno u web pretraživaču, bez prisustva Autodesk Inventor programa kao programa za 3D modelovanje. Jednostavnom prijavom na Autodesk Forge server možete pokrenuti ovu aplikaciju, koja vodi korisnika kroz celokupan proces. Nakon definisanja širine i visine kuhinjskog elementa, odabira jednog od šest tipova frontova, te odabira broja i visine pojedinačnih elemenata, podaci se šalju na Forge serverm gde se obrađuju i na osnovu kojih se kreira 3D model. Kao povratnu informaciju, korisnik dobija dobija model u tzv "korpi", nakon čega se model jednostavno prevodi u 3D model koji se prikazuje u web pretraživaču. Nakon završetka ovog procesa, korisnik može rotirati i premeravati model koji u potpunosti reflektuje sve postavljene parametre i omogućava čak i otvaranje i zatvaranje pojedinih delova fronta jednostavnim klikom na njih. 

Kao i kod prethodne aplikacije, moguće je preuzeti kompletan 3D model sa Forge servera, u okviru koga se nalaze Inventor delovi i sklopovi koje potom korisnik može otvoriti na svom lokalnom računaru. Nakon otvaranja 3D modela dizajneri mogu dodati neophodne elemente za spajanje, klizače ili šarke i nakon toga je kuhinjski element kompletiran i spreman za izradu.

Video demonstraciji Web Kitchen Configurator aplikacije možete pristupiti ovde.

 

Ukoliko želite dodatne informacije o aplikacijama ili vas zanima šta je sve moguće napraviti uz pomoć Autodesk Forge tehnologije stojimo vam na raspolaganju, pozovite 011 301 5043 ili pošaljite upit putem kontakt forme.


© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Bulevar Mihaila Pupina 10V / 423 (IV sprat)
11070 Novi Beograd, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.