15% popusta na AEC kolekciju i BIM Collaborate Pro

AEC Collection i BIM Collaboration Pro promo

 

Od 06.04. do 28.04.2021. ostvarite 15% popusta na najam novih licenci paketa Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection i cloud rešenja BIM Collaborate Pro.

Za sve koji su iznajmili Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection ili Revit imaju mogućnost da ostvare 15% popusta na novi najam Autodesk BIM Collaborate Pro.

15% popusta se odnosi i na nabavku novog najma Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection i Autodesk BIM Collaborate Pro.

 

Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection je BIM level 2 komplet softvera i inovativnih tehnologija za projektovanje, planiranje i izgradnju kvalitetnijih i predvidljivijih građevinskih i infrastrukturnih objekata.

Autodesk BIM Collaborate Pro (ranije BIM 360 Design) predstavlja skup servisa koji omogućavaju rad na Revit, Civil 3D i AutoCAD Plant 3D projektima koji se nalaze na cloud-u. U sebi sadrži funkcionalnosti servisa Autodesk Docs.

 

Promotivna akcija u okviru koje možete nabaviti ove pakete i programe traje od 06.04. do 28.04.2021.

Ukoliko ste zainteresovani molimo Vas da nas kontaktirate telefonom +381 11 301 50 43 ili putem kontakt forme

 Napomena: Autodesk zadržava pravo da odobri ili odbije najam licenci.

 


© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Bulevar Mihaila Pupina 10V / 423 (IV sprat)
11070 Novi Beograd, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.