TeamCAD ponovo jedan od najinovativnijih Autodesk partnera

Kao i svake godine Autodesk je organizovao godišnju konferenciju One Team Conference za partnere i zaposlene iz celog sveta. Ove godine održana je Online konferencija sa više stotina veoma interesantnih i korisnih prezentacija i webinara. Na kraju konferencije Autodesk je u različitim kategorijama dodelio nagrade partnerima.

TeamCAD Business Innovation Award

U kategoriji "Business Innovation Award" među osam nominovanih kompanija sa teritorije EMEA (Evropa, Bliski Istok i Afrika) bio je i TeamCAD za projekat - Xella Srbija web aplikaciju baziranu na Forge platformi sa dodatkom Xella Srbija BIM biblioteke za Revit.

Za nas je to velika čast i izuzetan kompliment. Želim da se zahvalim kolegi Vladimiru Guteši i njegovom BIM/Forge timu koji čine Vuk Vukanić, Nedeljko Šovljanski, Tijana Živković, Marko Kozlica... Posebno se zahvaljujem i kompaniji Xella Srbija i kolegi Aleksandru Đikanoviću koji su nas prepoznali kao dugoročnog partnera u razvoju novih tehnologija.

Slobodan Lazić, Direktor kompanije TeamCAD


© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Bulevar Mihaila Pupina 10V / 423 (IV sprat)
11070 Novi Beograd, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.