Autodesk povlači mrežne licence iz prodaje

Autodesk je najavio da će 7. augusta 2020. godine prestati sa prodajom novih licenci sa mrežnim pristupom (mrežnih licenci).

Od ovog datuma najavljeno je da će korisnicima biti dostupna nova promotivna kampanja kroz koju će moći da zamene mrežne licence. Konačno posle 7. augusta 2021. korisnici neće moći više ni da obnove mrežne licence.

Šta ovo znači za postojeće korisnike?

Korisnici koji poseduju Autodesk mrežne licence će imati mogućnost da, od kada bude dostupna Autodesk promotivna kampanja "Zamena mrežnih licenci za pojedinačne", zamene jednu mrežnu licencu za dve pojedinačne.

Ukoliko ovu promotivnu kampanju ne iskoriste pri prvoj obnovi, kasnije neće moći da je iskoriste, već će svoju mrežnu licencu moći da zamene za jednu licencu sa pojedinačnim pristupom.

Ukoliko posedujete neku od Autodesk mrežnih licenci možete se obratiti našem timu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bismo Vam pomogli oko tranzicije.


© 2020 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.