BESPLATAN online kurs Fusion 360

TeamCAD kao autorizovani Autodesk trening centar organizuje online kurs Fusion 360.

TeamCAD kurs Fusion 360

Početak kursa: ponedeljak 13. april 2020. godine
Završetak kursa: petak 24. april 2020. godine
Fond časova: 12 školskih časova
Maksimalan broj polaznika: 10
Instruktor: Nedeljko Šovljanski, Autodesk MFG Application inženjer
Dinamika održavanja kursa: 2 školska časa u sledećim terminima:

 Termin

 Naziv

 Datum

 Vreme

 Školskih   časova

 I

 Fusion 360

 13/4 (ponedeljak)

 10:00 – 11:30

 2

 II

 Fusion 360

 15/4 (sreda)

 10:00 – 11:30

 2

 III

 Fusion 360

 16/4 (četvrtak)

 10:00 – 11:30

 2

 IV

 Fusion 360

 21/4 (utorak)

 10:00 – 11:30

 2

 V

 Fusion 360

 23/4 (četvrtak)

 10:00 – 11:30

 2

 VI

 Fusion 360

 24/4 (petak)

 10:00 – 11:30

 2

 

 Ukupno časova:

 12

Sertifikat: Posle praktičnog polaganja ispita polaznik dobija zvanični Autodesk sertifikat u PDF formatu na engleskom jeziku o odslušanom kursu sa jedinstvenim brojem koji važi u celom svetu.

Opis kursa:

Kurs o programu za 3D modelovanje Fusion 360 ima za cilj da potencijalnim korisnicima stvori pravu sliku kako i kada koristiti Fusion 360. Potrebno je napomenuti da se oba programa (Fusion 360 i Inventor) nalaze u Autodeskovoj kolekciji za proizvodnju, što praktično znači da sa jednim najmom licence imate na raspolaganju dva moćna programa. Upravo ovaj kurs će vam povući jasnu granicu među njima i pojasniti kada i kako prelaziti sa jednog na drugi.

Teme koje će biti obrađivane tokom kursa u fokusu će držati rad sa Fusion 360 ali će se često povlačiti paralela između njega i Inventora tako da su i sadašnji korisnici Inventora dobrodošli. Danas živimo brzo i odluke koje se od nas traže moraju odgovoriti tom izazovu. Rešenje mora biti brzo i tačno. Upravo će Fusion 360 adekvatno odgovoriti na taj izazov. Koncipiran da barata sa modelima sa relativno malim brojem komponenti Fusion 360 efikasno će zadovoljiti sve vaše potrebe ako radite na projektima manjeg obima.

Kroz kurs ćete naučiti kakvu je filozofiju sa radom na oblaku primenio razvojni tim Autodeska u svom radu i biće vam predstavljene neke tehnike koje su bitne za pravilno postavljanje vašeg projekta. S obzirom da koristi iste alate kao Inventor, kurs će posebno iskusnim korisnicima Inventora, ukazivati kako da ne upadnu u zamku svojih znanja i iskustva. Važan detalj je taj što se primenom istih ikonica i naziva kao u Inventoru ne barata skicama, telima, komponentama na isti način kao u Inventoru i na
kursu ćemo ukazati na tu bitnu razliku.

Već nakon nekoliko primera iz izrade 2D skica i kreiranja 3D komponente korisnici će videti kakve mogućnosti Fusion 360 krije u sebi. Na kursu će se takođe obrađivati i sinteza više delova u sklop, kao i više sklopova u veći sklop što predstavlja i svrhu njegovog postojanja. Alati koji predstavljaju napredne tehnike kao što je Generative Design, Render, Simulation, Animation i Manufacturing biće spomenute kroz par primera ali se neće detaljno obrađivati. Njihova obrada kao i rad sa štampanim elektronskim pločama biće zasebne teme jer njihova kompleksnost može samo zbuniti nove korisnike. Rad kroz par prikladnih primera učesnicima će zagolicati maštu i biće podstaknuti da sagledaju kako im ti moduli mogu pomoći u rešavanju njihovih aktuelnih problema.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da se prijavite ovde.

TeamCAD zadržava pravo da otkaže kurs ukoliko ne bude dovoljno prijavljenih polaznika.

 

<<<PRIJAVITE SE OVDE>>>

 

 


© 2020 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.