Autodesk najavljuje mogućnost besplatnog privremenog korišćenja servisa za saradnju u oblaku

Autodesk pažljivo prati uticaj korona virusa (COVID-19) na kompletnu industriju, i pokušava da pronađe najbolji način na koji može da pomogne i podrži klijente u ovom izazovnom vremenu. Jedan od najvećih izazova u ovom trenutku je prilagođavanje radu u okruženju koje je postalo uobičajeno: više timova i više ljudi koji rade na daljinu ili od kuće, stvarajući povećanu potrebu za saradnjom i razmenom podataka.

Kako bi na što bolji način podržao korisnike, Autodesk najavljuje mogućnost besplatnog privremenog korišćenja nekoliko vodećih servisa za saradnju i razmenu informacija u oblaku. U narednih nekoliko dana, klijenti mogu dobiti besplatan pristup sledećim servisima: BIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCAD Web and Mobile i Shotgun.

Svi servisi će biti dostupni besplatno za komercijalnu upotrebu do 31. maja 2020. godine.

Molimo Vas da posetite stranu: https://adsknews.autodesk.com/views/COVID-19

Ukoliko imate dodatna pitanja molimo vas da nas kontaktirate na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


© 2020 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.