• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30

TeamCAD d.o.o. je autorizovani distributer softvera PlantTools, kompanije CAD STUDIO GmbH za teritoriju Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije.

PlantTools je set aplikacija i uslužnih programa koji su posebno dizajnirani da unaprede radni tok i funkcionalnost proizvoda AutoCAD® P&ID i AutoCAD® Plant 3D.

PlantTools alati koriste se u projektovanju u procesnoj industriji i omogućavaju sinhronizaciju, kopiranje, promenu naziva projekata, upravljanje izbornim listama i uređivanje svojstava simbola i klasa pomoću csv datoteka. Ovim jedinstvenim alatima administratorima je pojednostavljeno upravljenje projektima u radu sa aplikacijama AutoCAD® Plant 3D i AutoCAD® P&ID.

PlantTools takođe nudi mogućnost jednostavnog proširivanja radnih tokova korisnicima koji nemaju instaliran AutoCAD® Plant 3D ili AutoCAD® P&ID.

PlantTools znatno unapređuje upravljanje podacima i izveštavanje. Povezivanje projektnih podataka sa spoljnim i unutrašnjim izvorima podataka omogućava agilnost radnog toka pomerajući funkcionalnost procesa na nove nivoe poslovanja.

Na TeamCAD konferenciji, koja se održava 25. oktobra 2018. godine u Hotelu Hyatt Regency, biće održano predavanje vezano za rešenja PlantTools kompanije CAD Studio GmbH.

Korisna adresa

  

Poštovani prijatelji, kolege i saradnici,

Pridružite nam se na Godišnjoj Konferenciji Asocijacije BIM Srbija

Asocijacija BIM Srbija, čiji je TeamCAD član, organizuje Godišnju BIM Srbija Konferenciju 8. novembra 2018. godine u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu.


Specijalni gost je dr Marina Karolj, značajni predstavnik organizacije building SMART Rusije, direktorka kompanije Concurator i jedna od zaslužnih osoba za standardizaciju BIM-a u Rusiji. Centralni događaj konferencije biće svakako okrugli sto sa temom implementacije BIM-a u regionu, kojem će prisustvovati relevantni predstavnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Predsednik udruženja BIM Srbija, Veljko Janjić, predstaviće planove i strategiju standardizacije BIM-a u Srbiji.

Prijave je moguće izvršiti na e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Agendu Godišnje BIM Srbija Konferencije možete pogledati ovde.

 


Strana 1 od 20

© 2018 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.