S ponosom želimo da vam predstavimo dve nove aplikacije koje su u potpunosti delo TeamCAD razvojnog tima. Obe aplikacije zasnivaju se na Autodeskovoj Forge Cloud tehnologiji koja omogućava pristup aplikacijama iz web pretraživača, bez potrebe za dodatnim alatima.

 

Web Wall Shelf Configurator

TeamCAD Web Wall Shelf Configurator

U pitanju je aplikacija koja pomaže korisnicima da samostalno kreiraju zidne police. Aplikacija kroz svoj jednostavni radni proces, vodi korisnika od crteža, uz korišćenje jednostavnih komandi, do 3D modela koji se uz prateću tehničku dokumentaciju vrlo brzo kreira na Forge serveru i pojavljuje u web aplikaciji. 3D model, u prethodno odabranom materijalu, je moguće prikazati, zumirati i okretati kako bi korisnik stekao utisak o izgledu police, presecima vertikalnih i horizontalnih ploča i pozicijama rupa. Prateća dokumentacija sadrži sve crteže i podatke koji su potrebni za proizvodni proces. Još jedna važna stvar je i mogućnost preuzimanja 3D modela, sklopova, crteža i tehničke dokumentacije.

Video demonstraciji Web Wall Shelf Configurator aplikacije možete pristupiti ovde.

 

Web Kitchen Configurator

TeamCAD Web Kitchen Configurator

Ova web aplikacija omogućava konfigurisanje kuhnjskog nameštaja direktno u web pretraživaču, bez prisustva Autodesk Inventor programa kao programa za 3D modelovanje. Jednostavnom prijavom na Autodesk Forge server možete pokrenuti ovu aplikaciju, koja vodi korisnika kroz celokupan proces. Nakon definisanja širine i visine kuhinjskog elementa, odabira jednog od šest tipova frontova, te odabira broja i visine pojedinačnih elemenata, podaci se šalju na Forge serverm gde se obrađuju i na osnovu kojih se kreira 3D model. Kao povratnu informaciju, korisnik dobija dobija model u tzv "korpi", nakon čega se model jednostavno prevodi u 3D model koji se prikazuje u web pretraživaču. Nakon završetka ovog procesa, korisnik može rotirati i premeravati model koji u potpunosti reflektuje sve postavljene parametre i omogućava čak i otvaranje i zatvaranje pojedinih delova fronta jednostavnim klikom na njih. 

Kao i kod prethodne aplikacije, moguće je preuzeti kompletan 3D model sa Forge servera, u okviru koga se nalaze Inventor delovi i sklopovi koje potom korisnik može otvoriti na svom lokalnom računaru. Nakon otvaranja 3D modela dizajneri mogu dodati neophodne elemente za spajanje, klizače ili šarke i nakon toga je kuhinjski element kompletiran i spreman za izradu.

Video demonstraciji Web Kitchen Configurator aplikacije možete pristupiti ovde.

 

Ukoliko želite dodatne informacije o aplikacijama ili vas zanima šta je sve moguće napraviti uz pomoć Autodesk Forge tehnologije stojimo vam na raspolaganju, pozovite 011 301 5043 ili pošaljite upit putem kontakt forme.Izašla je i nova verzija Autodesk Revita, 2022. Najnoviji Revit nam donosi mnoga poboljšanja u delu povezanosti sa drugim programima i u alatima za uštedu vremena i povećanje efikasnosti. 

Revit 2022 - Šta je novo? YouTube

Sada na TeamCAD YouTube kanalu možete pogledati najvažnija unapređenja nove Revit 2022 verzije:

Pratite ovaj članak jer ćemo ga redovno ažurirati sa novim linkovima.

Celokupnoj listi možete pristupiti ovde.

Detaljniji prikaz svih novih unapređenja u okviru Revit 2022 verzije možete pročitati u tekstu - Revit 2022 je stigao - Šta je novo?

Ukoliko želite dodatne informacije o Autodesk Revitu ili drugim Autodesk softverima stojimo vam na raspolaganju, pozovite 011 301 5043 ili pošaljite upit putem kontakt forme.

 

 


AutoCAD AutoCAD LT Revite LT Suite Autodesk Flash promocija

 

Počela je vremenski ograničena Autodesk flash promocija u okviru koje možete nabaviti AutoCAD, AutoCAD LT i Revit LT Suite programe uz popust do 20%.

Promocija traje od 12. do 23. aprila 2021. godine.

 

POPUSTI:

- 20% popusta za 3-godišnji najam nove licence za AutoCAD LT, Revit LT Suite i AutoCAD programe i pakete
- 10% popusta za 1-godišnji najam nove licence za AutoCAD LT, Revit LT Suite i AutoCAD programe i pakete

 

Ukoliko ste zainteresovani molimo Vas da nas kontaktirate telefonom +381 11 301 50 43 ili putem kontakt forme

 Napomena: Autodesk zadržava pravo da odobri ili odbije najam licenci.

 


Strana 1 od 101

© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Bulevar Mihaila Pupina 10V / 423 (IV sprat)
11070 Novi Beograd, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.