Udruženje za građevinsku industriju PKS i RPK Niš na inicijativu Grupacije za BIM tehnologije organizuje četvrti stručni skup - BIM info dan. Događaj će se održati u 6.12.2023. godine u RPK Niš sa početkom u 12 časova.

 

Stručni skup je namenjen projektantima svih inženjerskih struka, izvođačima građevinskih radova, kao i predstavnicima državnih organa i obrazovnih institucija.

Na događaju će predavači govoriti o iskustvima, benefitima i izazovima korišćenja BIM tehnologija kroz primere iz prakse. TeamCAD će predstaviti naš inženjer Aleksa Mandić koji će govoriti o koordinaciji Revit modela upotrebom Autodesk Contruction Cloud.


Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi softvera Revit i platforme Autodesk Construction Cloud, možete nas kontaktirati putem telefona 011 301 50 43 ili kontakt forme.Na „GIS danu“, koji se 15.11.2023. godine održao u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, u organizaciji Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo novosadskog PMF-a, Vladan Đurić, GIS specialist kompanije TeamCAD, predstavio je primenu Autodesk alata u okviru programa AutoCAD Map 3D za prostorno planiranje i publikovanje planske dokumentacije.

 

 

Tokom prezentacije prikazani su postupci obrade klasičnih CAD sadržaja, klasifikacije objekata crteža i prebacivanje istih u prostornu bazu podataka upotrebom Autodesk Industry Model-a. Kao DBMS je korišćen MS SQL Express a za publikovanje podataka i intranet/Internet okruženju MapGuide Open Source server. Takođe je prikazan i postupak stilizacije GIS sadržaja i postupak prilagođavanja prikaza sadržaja novom pravilniku KNZ i planskim oznakama Ministarstva građevinarstva.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi softvera za infrastrukturu i GIS, možete nas kontaktirati putem telefona 011 301 50 43 ili kontakt forme.

 


TeamCAD je svoje višegodišnje iskustvo u kreiranju Revit familija pretočio u familije koje od sada možete besplatno preuzeti sa naše stranice TEAMCAD REVIT FAMILIJE koja se nalazi u okviru odeljka DOWNLOAD. Korišćenjem naših familija ćete značajno ubrzati radne procese prilikom kreiranja modela i uštedeti dragoceno vreme.

 
 
Familije oznaka prostorija se sastoje od 3 familije sa ukupno 15 varijacija u tipovima familija. Različiti tipovi su prilagođeni različitim oznakama samih prostorija, kao i informacijama koje same oznake nose, pa se tako i stil definisan na nivou oznaka razlikuje među tipovima.
 
Sada ćete preuzimanjem sadržaja sa naše stranice imati kompletan set TeamCAD Revit familija koje ćete moći da koristite u svojim projektima.

Preuzimanje se vrši tako što ćete na našoj stranici TEAMCAD REVIT FAMILIJE, u okviru odeljka DOWNLOAD, kliknuti na dugme PREUZMITE FAMILIJE, a zatim pratite dalja uputsva. Na kraju ćete dobiti jedan Revit fajl sa bibliotekom.

 

Ukoliko ste zainteresovani za najam softvera Revit ili vas zanima BIM ili neki od naših kurseva, možete nas kontaktirati putem telefona 011 301 50 43 ili preko kontakt forme.

 

Podkategorije:

Strana 1 od 225

© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.