PROJEKTOVANJE SAOBRAĆAJNICA I RASKRSNICA

Road CEM, Torus Roundabouts, Nexus Intersections

PROJEKTOVANJE SAOBRAĆAJNICA I RASKRSNICA

Road CEM, Torus Roundabouts, Nexus Intersections
Građevinski inženjeri objekata niskogradnje i saobraćajni inženjeri  mogu da projektuju, procenjuju i vizuelizuju svoje projekte saobraćajnica i autoputeva efikasnije nego ikada. Programska rešenja kompanije Transoft Solutions za projektovanje puteva i raskrsnica ubrzavaju proces projektovanja od izgradnje novih saobraćajnica do rekonstrukcije postojećih.
Image
Programska rešenja iz oblasti projektovanja saobraćajnica i raskrsnica:

  • Torus Roundabouts – Program za projektovanje kružnih tokova koji koristi Vehicle Envelope Method za generisanje geometrije kružnog toka uz pomoć putanja kretanja vozila. Na taj način, program omogućava interaktivno projektovanje i dinamičko ažuriranje kružnog toka usled promena;
  • Nexus Intersections – Program za projektovanje i rekonstrukciju raskrsnica pomoću manevrisanja vozilom, prilagodljive geometrije raskrsnica i propisanih bezbednosnih mera.
  • Nexus DDI - Planiranje, projektovanje i evaluacija DDI geometrije. NEXUS DDI je alat baziran na CAD-u, koji omogućava projektantima da brzo generišu DDI geometriju baziranu na ograničenjima i smernicama za dizajn, konfiguraciji traka, brzini kretanja vozila… S mogućnostima dinamičkog uređivanja, program pruža povratne informacije geometrijskih parametara u realnom vremenu. Vreme projektovanja se skraćuje, smanjivanjem potreba za ručnim metodama dizajna i proračunima u idejnoj fazi projekta.
  • AQCESSRAMP - Program za poravnavanje platforme ivičnjaka i njegove usklađenosti sa kolovozom i trotoarom. AQCESSRAMP eliminiše ponavljajući postupak referenciranja smernica. Jednostavno editovanje kontrolnih tačaka omogućava brzinu i fleksibilnost, dok precizni parametarski unosi obezbeđuju nepohodnu tačnost. Povratne informacije su trenutne i služe kao smernice kako bi ostali u okviru parametara dizajna i jednostavno integrisali 2D platformu ivičnjaka u 3D okruženje.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.