PARKCAD

Alat za projektovanje saobraćajnica, infrastrukture i izgradnju okruženja

PARKCAD

Alat za projektovanje saobraćajnica, infrastrukture i izgradnju okruženja
Programi za remodeliranje terena i projektovanje parkinga namenjeni su efikasnom celokupnom procesu projektovanja, od početne faze do faze izgradnje.
Image
Programska rešenja iz oblasti remodeliranja terena i projektovanja parkinga su sledeća:

  • Site CEM – Program za remodeliranje terena omogućava pravljenje: iskopa, potpornih konstrukcija, platformi i podloga za objekat, jednostavnih prilaznih puteva, infrastrukturne mreže i njihove analize… Postoji mogućnost analize i upravljanja protokom kišnice, kao i generisanje vodovodne i kanalizacione mreže na parceli;
  • ParkCAD – CAD program za projektovanje parkinga bilo koje veličine. U programu ParkCAD, parkinzi se projektuju efikasno i jednostavno uz automatski proračun parking mesta, izmenu elemenata parkinga, proračun količine utrošenog materijala i cene, kao i generisanje kvalitetnih izveštaja. ParkCAD automatski prolazi kroz različite kombinacije rasporeda parking mesta, rotacije i pozicije kako bi napravio optimalan parking prostor na osnovu zadatih parametara.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2021 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Bulevar Mihaila Pupina 10V / 224 (II sprat)
11070 Novi Beograd, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.