ADOBE PHOTOSHOP CC

Program za naprednu obradu fotografija

ADOBE PHOTOSHOP CC

Program za naprednu obradu fotografija
TeamCAD d.o.o. je ovlašćeni partner kompanije Adobe za teritoriju Republike Srbije. U našoj ponudi su različiti Adobe programi (Acrobat Pro, Acrobat Standard, Photoshop, Illustartor, InDesign, After Effects...) i paketi.
Image
Image
Sve što zamislite možete pretvoriti u stvarnost, gde god se nalazili.
Najbolji svetski program za fotografije i dizajn osnova je gotovo svakog kreativnog projekta. Na računaru i mobilnim uređajima možete napraviti i poboljšati fotografije, dizajne za web i mobilne aplikacije, 3D radove, video zapise i druge sadržaje.
Vodeći svetski softver za naprednu obradu fotografija omogućava uređivanje, doterivanje i manipulisanje fotografijama na sve moguće načine. S obzirom da sada dolazi kao Creative Cloud aplikacija, uz sve prednosti koje Photoshop donosi, omogućava i čuvanje, deljenje i pristup materijalima bilo gde u samo nekoliko klikova.
Uz mnoge prednosti kao što su: ubrzavanje obrade i uređivanja fotografija, brže procesiranje većih fotografija kao i intuitivno stvaranje video zapisa, neke od značajnijih mogućnosti su i „Camera Shake Reduction“ alat, koji ispravlja pomerene piksele nastale prilikom fotografisanja, nove „Camera Rav“ mogućnosti za primer rešavanje perspektive ili pak mogućnost kreiranja i pregledanja 3D modela kao i njihovo štampanje direktno na 3D štampaču.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.