ADOBE INDESIGN CC

Program za dizajniranje pripreme za štampu

ADOBE INDESIGN CC

Program za pripremanje publikacija za štampu
TeamCAD d.o.o. je ovlašćeni partner kompanije Adobe za teritoriju Republike Srbije. U našoj ponudi su različiti Adobe programi (Acrobat Pro, Acrobat Standard, Photoshop, Illustartor, InDesign, After Effects...) i paketi.
Image
Image
Od knjiga i brošura do digitalnih časopisa i aplikacija za iPad, InDesign CC pomaže u kreiranju dizajnerskih i tipografskih rešenja. Jednostavno prilagođavanje preloma stranicama različitih dimenzija ili orijentacija, kao i različitim ekranima.
S obzirom da dolazi kao Creative Cloud aplikacija, mogu se sinhronizovati podešavanja poput prečica na tastaturi ili radnih površina na nekoliko računara.
Nove i unapređene karakteristike omogućavaju još brže i jednostavnije kreiranje atraktivnih i interaktivnih sadržaja bilo za štampu ili digitalno izdavaštvo. Samo neki od novih alata su „Sync Fonts“, zahvaljujući kojem dizajneri sada mogu naći idealan font između više od 700 fontova iz Adobe baze, jednostavnije i intuitivnije kreiranje i upravljanje hiperlinkovima, jednostavnije i brže pretraživanje fontova, kao i bolja kontrola nad svim elementima dokumenta pri izvozu.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.