ADOBE ILLUSTRATOR CC

Program za vektorske ilustracije i obrađivanje grafičkih prikaza

ADOBE ILLUSTRATOR CC

Program za vektorske ilustracije i obrađivanje grafičkih prikaza
TeamCAD d.o.o. je ovlašćeni partner kompanije Adobe za teritoriju Republike Srbije. U našoj ponudi su različiti Adobe programi (Acrobat Pro, Acrobat Standard, Photoshop, Illustartor, InDesign, After Effects...) i paketi.
Image
Image
Krenite novim pravcem kroz korišćenje ključnih vektorskih alata
Kreiranje vrhunskih ilustracija korišćenjem naprednih vektorskih alata, tipografije i preciznog crtanja. Program omogućava brz i intuitivan rad u raznim oblastima, od kreiranja brenda i marketinških materijala, do grafika za web i video. Illustrator CC dolazi kao Cloud aplikacija, što omogućava sinhronizaciju tema, radnih površina i projekata u samo nekoliko klikova. Nova verzija nudi još bolje performanse od svojih prethodnika i čitav niz novih i unapređenih alatki. Samo neki od njih su: „Live Corners“ sa kojim jednostavno i intuitivno mogu da se oblikuju uglovi oblika, „Pencil tool“ za precizno crtanje poteza, „Typekit integration“ koji omogućava odabir između više od 700 fontova i sinhronizaciju sa računarom, „Image Tracing Engine“, „Pattern Creation“ i „Gradient Strokes“, kao i „SVG export updates“, koji omogućava izvoz SVG datoteka prilagodljivih različitim veličinama ekrana i rezolucijama.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.