Nebojša
Milovanović

Nebojša Milovanović - Reicon gradnja
Reicon Gradnja, Beograd
Direktor // Structural Engineer
O Nebojši
Nebojša je generalni direktora firme, a ujedno osnivač i suvlasnik. Projektovanjem svih vrsta konstrukcija bavi se poslednjih 15 godina. Pokušava da nesebično svoje znanje prenese mlađim kolegama i da ih nauči inženjerskom pristupu rešavanja problema, kako u projektovanju, tako i u izvođenju. Veliki je ljubitelj novih softverskih rešenja, pokušava da na sve moguće načine implementira nove softvere i njihove mogućnosti sa iskustvom koje ima. Poseduje iskustvo u oblasti projektovanja svih vrsta konstrukcija od stambeno-poslovnih, pa do energetskih objekata. I dalje uči nove segmente u procesu projektovanja i vođenja projekata.
Reicon gradnja
Reicon gradnja d.o.o iz Beograda je preduzeće specijalizovano za projektovanje, inženjering i konsalting. Firma je osnovana 2016 godine čiji tim je sastavljen od inženjera sa iskustvom u oblasti projektovanja svih vrsta konstrukcija u kombinaciji sa mlađim kolegama gde se kao rezultat obezbeđuju savremena, kvalitetna pouzdana i ekonomična projektantska rešenja primenjujući savremene evropske i američke standarde kao i aktuelne domaće propise. Kao relativno malo preduzeće, sarađujemo sa vodećim kompanijama na projektovanju stambeno-poslovnih, energetskih i industrijskih objekata u Srbiji. Od samog osnivanja preduzeća deo smo tima velike korporacije koja posluje na Filipinima, a od skoro i u Nemačkoj. Bavimo se projektovanjem svih vrsta konstrukcija. Fokusirani smo samo na inženjere konstruktivnog odseka.

INFORMACIJE O KONFERENCIJI

Datum: 08.11.2022.
Mesto: Madlenianum Opera & Theatre, Glavna 32, 11080 Zemun
Trajanje: 10 do 16 časova
Kotizacija: BESPLATNO

Broj predavača: 9
Broj panelista: 5

- PREDAVANJA
- PANEL DISKUSIJA
- NAGRADNA IGRA
BIM - How to? TeamCAD BIM Conference 2022

DANA

SATI

MINUTA

SEKUNDI

© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.