Marko
Narić

Marko Narić - BIMEXPERTS
BIMEXPERTS d.o.o, Novi Sad
Head of Engineering Department
O Marku
Lider inženjerskog departmana HVAC sistema (BIM metodologija rada), zaposlen od osnivanja poslovnice u Novom Sadu decembra 2018 godine. Master inženjer mašinstva, iskusan u radu sa BIM tehnologijama. Odgovorna osoba za tim koji trenutno broji preko 20 inžinjera. Aktivan učesnik na preko 20 inženjerskih projekata različitih tipova koji variraju od medicinskih i obrazovanih ustanova do poslovno i stambenih objekata projektovani BIM tehnologijom. Komunicira i radi sa klijentima na internacionalnom nivou.
BIMEXPERTS d.o.o
BIMEXPERTS d.o.o. je osnovan 2018. godine u Novom Sadu. Ubrzo nakon osnivanja zaposlenima je poveren rad na internacionalnim projektima, te je usledio kontinuiran rast i povećanje broja zaposlenih koji danas broji preko 50. Pružamo usluge tehničkog planiranja zgrada koristeći BIM tehnologiju za kreiranje kompletnog HVAC i elektrotehničkog sistema. Pored BIM planiranja pružamo usluge BIM treninga kao i usluge konsaltinga iz oblasti BIM-a. Radimo i na projektima iz oblasti digitalizacije i razvoju sopstvenih softverskih rešenja. Takođe, pružamo usluge 3D skeniranja objekata i instalacija izvedenog stanja pomoću 3D skenera sa kreiranom fotodokumentacijom i integracijom u BIM i Revit.

INFORMACIJE O KONFERENCIJI

Datum: 08.11.2022.
Mesto: Madlenianum Opera & Theatre, Glavna 32, 11080 Zemun
Trajanje: 10 do 16 časova
Kotizacija: BESPLATNO

Broj predavača: 9
Broj panelista: 5

- PREDAVANJA
- PANEL DISKUSIJA
- NAGRADNA IGRA
BIM - How to? TeamCAD BIM Conference 2022

DANA

SATI

MINUTA

SEKUNDI

© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.