Đina
Grozdanović

Đina Grozdanović - Studio A&D
Studio A&D, Beograd
Arhitektonski tehničar // BIM koordinator arhitekture
O Đini
Đina svakodnevno radi u Autodesk softverima (Revit, NavisWorks, AutoCad) u izradi dokumentacije. Proverava Revit modele, Clash detection, piše smernice i pravilnike za ispravno modelovanje i korišćenje softvera. Pravi i ažurira baze familija, Dynamo skripti i prateće dokumentacije. Piše BIM standarde i pravilnike na nivou firme. Vrši obuku tima i implementaciju BIM rešenja.
Studio A&D
Studio A&D je biro posvećen arhitekturi i dizajnu, koji je 2017. godine osnovao Danilo Grahovac. Poslovanje studija se proteže kroz različite skale i sektore u Srbiji, kao i regionu, a klijenti sežu od javnih institucija do privatnih lica. Škole, parkovi, dečja igrališta, stambeni i poslovni objekti, bolnice, domovi zdravlja i gerontološki centri širom Srbije su projekti našeg arhitektonskog studija. Radom u BIM okruženju, uz Autodesk-ove softvere, fokusirani smo na usavršavanje i automatizaciju dizajn procesa, optimizaciju vremena i efikasnije upravljanje troškovima kroz sve faze projektovanja.

INFORMACIJE O KONFERENCIJI

Datum: 08.11.2022.
Mesto: Madlenianum Opera & Theatre, Glavna 32, 11080 Zemun
Trajanje: 10 do 16 časova
Kotizacija: BESPLATNO

Broj predavača: 9
Broj panelista: 5

- PREDAVANJA
- PANEL DISKUSIJA
- NAGRADNA IGRA
BIM - How to? TeamCAD BIM Conference 2022

DANA

SATI

MINUTA

SEKUNDI

© 2023 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.