+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

  • Početak:

TeamCAD u Berlinu – Autodesk OTx EMEA 2017

Berlin, hotel Estrel 18 - 20. april. Uspešno je završena još jedna Autodesk konferencija. Preko 2500 učesnika iz Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

Kroz predavanja, radionice i prezentacije, predstavljena su najnovija Autodeskova softverska rešenja u oblasti mašinstva, arhitekture, građevinarstva, grafičkog dizajna i animacije. Autodeskovi saradnici su na svojim štandovima izlagali proizvode kao što su: Leica laserski 3D skener, BenQ 32” 4k UHD monitor namenjen CAD/CAM korisnicima, VR naočare i slično. 

Kako bi klijentima pružili što kvalitetniju uslugu, predstavnici TeamCAD-a aktivno rade na sopstvenom usavršavanju. Stečena znanja i razmenjena iskustva će nam omogućiti da unapredimo tehničku podršku, obuku i konsultacije korisnicima Autodeskovih proizvoda. Ovakve manifestacije su odlična prilika da se u prijatnom okruženju dobiju najnovije informacije iz prve ruke.

Advance Steel 2018 - NOVINE

U verziji 2018. neke od novih funkcionalnosti Advance Steel-a su:

  • Migrate Custom Settings Tool - kopiranje podešavanja iz prethodnhih verzija.
  • Podaci o grednim elementima dostupni su u DWG fajlu.
  • Callout Views - pravljenje prikaza detalja direktno sa crteža.
  • Model View ima sposobnost da, kao kamera, služi za generisanje crteža.
  • Povećan broj elemenata koji su povezani prilikom export/import procesa sa Revitom.

Detaljno na sledećim adresama:

Najčešće korišćene komande u popularnim Autodesk programima

Autodeskov razvojni centar je na osnovu baze od 60 miliona komandi, izdatih od strane anonimnih korisnika, sastavio kartu koja opisuje najčešće korišćene. Vizuelni prikaz najčešće korišćenih komandi u programima AutoCAD, Inventor, Revit i 3DS Max prikazuje koje komande korisnici rutinski koriste.

Proverite da li i Vi koristite neke od navedenih? Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

 

Seminar o Autodesk rešenjima u mašinstvu i građevinarstvu

Jednodnevni seminar na temu Autodesk rešenja u mašinstvu i građevinarstvu u organizaciji kompanije TeamCAD i Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu održan je 11.04.2017. godine u Sali Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu. Velikom broju gostiju iz privrede, profesorima i studentima Fakulteta predstavljena su Autodesk rešenja u proizvodnom mašinstvu (Autodesk Inventor, Autodesk HSM…), Autodesk BIM rešenja u visokogradnji (Revit Architecture, Revit Structure, Revit MEP, Advance Steel, Autodesk Robot, Autodesk Navisworks…) i Autodesk Vault, program za praćenje 2D/3D tehničke dokumentacije. Pored predavanja, inženjeri i tehničari iz dvadesetak kompanija imali su priliku da se konsultuju o programima sa našim inženjerima i da vide primere iz prakse. 

Ovim putem želimo da se zahvalimo kolegama sa Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu koji su pomogli u organizaciji seminara, korisnicima, profesorima i studentima, kao i kolegama i prijateljima TeamCAD-a, koji su svojim prisustvom i aktivnim učešćem učinili da ova prezentacija i druženje budu veoma uspešni.

Fotografije sa događaja možete pogledati na našoj Facebook prezentaciji.

 

 

 

 

Saradnja TeamCAD-a i Instituta “Jaroslav Černi”

U martu 2017. godine, u prostorijama TeamCAD-a, uspešno je izvršena obuka za korišćenje Autodeskovog programa AutoCAD Civil 3D. Obuku je odslušalo 6 inženjera i projektanata iz Instituta “Jaroslav Černi”. 

Institut za vodoprivredu ”Jaroslav Černi” AD je vodeća naučnoistraživačka organizacija u oblasti voda u Republici Srbiji. Pored naučnoistraživačkih aktivnosti, delatnost Instituta obuhvata: planiranje i projektovanje vodnih, energetskih i drugih infrastrukturnih objekata i  sistema, nadzor nad izvođenjem hidrotehničkih objekata, konsultantske usluge vezane za upravljanje vodnim resursima i izgrađenim objektima i sistemima; izradu strateških planskih dokumenata, pomoć prilikom pripreme zakonske regulative, standarda i metodologija... 

AutoCAD® Civil 3D je BIM rešenje u niskogradnji koje omogućava rad na jedinstvenom, usklađenom modelu bogatom informacijama. Ovaj program obezbeđuje izvršavanje analiza u najranijim fazama projektovanja; bolju vizuelizaciju i simulaciju realnog izgleda, veoma preciznu analizu performansi, prateću dokumentaciju kao i proračun troškova i utošenog materijala.

 Nadamo se i daljoj uspešnoj saradnji TeamCAD-a i Instituta “Jaroslav Černi”.

AVA - Autodesk virtuelni agent

AVA je Autodesk virtuelni agent (Autodesk Virtual Agent) koji korisnicima pruža pomoć u vezi sa raznim pitanjima, od preuzimanja, preko licenciranja do registracije programa, problemima oko Autodesk naloga, nadogradnje programa, aktivacije, instalacije i konfiguracije. AVA je uvek dostupna na sledećoj adresi

A3

Korisna adresa.