+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

  • Početak:

Budućnost građevinskog inženjera - statičara

Usled značajnog napretka računarskih mogućnosti i programskih alata posao statičara se menja. Uobičajeni zadaci statičara su sve više automatizovani i naizgled od manjeg značaja. Proračuni za koji su nekad bili potrebni dani sad se obavljaju u roku od par minuta i sa većom tačnošću pomoću računara. Tačno je da su usled napretka programa neki od poslova postali nepotrebni ali u isto vreme otvara mogućnost gređevinskim inženjerima da sagledaju veći broj mogućih opcija i optimizuju dizajn i budu uključeni u projekat još u inicijalnim fazama. Računari sa odgovarajućim programima pružaju satatičarima priliku da pokažu kreativnost i pomere granice mogućeg. Korisna adresa.

 

Tinkercad - na 14 jezika više

Od sada se Tinkercad može naći na 14 novih jezika, ukupno 15 sa engleskim. Sada će deca i odrasli entuzijasti moći lakše da prave svoje 3D modele i da ih štampaju na 3D štampačima. Korisna adresa.

Novosti za Autodesk Cloud servise

Za korisnike Autodeskovih cloud servisa, kao što su AutoCAD 360, BIM 360 ili Fusion 360, napravljena je internet stranica na kojoj se mogu videti planirana održavanja servisa ili eventualne greške na istim. Na sledećoj adresi može se pogledati status servisa. Korisna adresa.

Radni dijagrami - Autodesk Praxis

Lak za upotrebu, nije potrebna instalacija jer je sve u Cloud-u. Praxis je besplatan program namenjen pravljenju i dokumentovanju dijagrama radnih tokova. Povratne informacije bile bi od koristi timu koji radi na aplikaciji i stalno je unapređuje.

Praxisu se može pristupiti preko sledeće adrese.

Autodesk kviz

U duhu proslave 35. rođendana komanije Autodesk, pogledajte interesantna pitanja o počecima rada Autodeska i razvoja programa AutoCAD: 

  • Koliko je bilo potrebno memorije za instalaciju AutoCAD-a 1.0?
  • Koliko linija koda sadrži AutoCAD 1.0?
  • Koji je sadržaj prve “internal error” poruke?

Korisna adresa.

Dobrodošli u TeamCAD web prodavnicu

 

U okvir TeamCAD web prodavnice moguće je poručiti Autodesk softver i kurseve. Poručivanje Autodesk softvera podrazumeva najam određenih Autodesk programa i pakete (Autodesk Collections) na period od 3, 12, 24 i 36 meseci. Moguć je najam pojedinačnih i mrežnih licenci sa osnovnom (Basic) ili naprednom (Advanced) tehničkom podrškom od strane Autodeska.

Za poručivanje preko web prodavnice moguće je iskoristiti popust od 3% za najam proizvoda iz familije LT (AutoCAD LT, Inventor LT Suite, Revit LT Suite).

Prilikom pregledanja proizvoda cene je moguće izabrati u dinarima ili evrima (EUR).

Cene u evrima su Autodeskove preporučene cene za teritoriju Srbije. Računaju se po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Molimo Vas da pre dodavanja proizvoda u korpu kao valutu plaćanja izaberete dinar (DIN). Na sve cene treba dodati PDV u iznosu od 20%.

 

Prilikom unošenja podataka neophodno je uneti tačne podatke. Licenca za softver će glasiti na naziv kompanije ili ime i prezime fizičkog lica.

Informacije o licenci za softver ili Autodesk sertifikat o odslušanom kursu se šalju na email adresu koji unesete u polje e-mail.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na telefon 011 3015043 ili email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

 

Uštedite 30% na najam Autodesk softver

Vaše stare Autodesk trajne licence možete zameniti (Trade-In) za trogodišnje iznajmljivanje Autodesk softvera (Autodesk Subscription).

Trogodišnje iznajmljivanje Autodesk softvera sa 30% popusta je dostupno postojećim legalnim korisnicima Autodesk trajnih licenci od verzije R14 do verzije 2017 (programi i paketi) i/ili korisnicima Autodesk trajnih licenci 2017 kojima je isteklo dodatno jednogodišnje održavanje (Maintenance Plan).

Kvalifikovani proizvodi iz LT familije se mogu zameniti samo za proizvode iz LT familije (AutoCAD LT, Revit LT, Inventor LT...).

Autodesk Trade-In promocija važi do 21. aprila 2017. godine.

Autodesk zadržava pravo da odobri zamenu trajne licence za trogodišnje iznajmljivanje licence. Dobijanjem novog serijskog broja korisnik se obavezuje da neće koristiti stare trajne licence.

Odgovore na često postavljena pitanja možete pogledati na adresi: www.autodesk.com/tradeinpromo  

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na kontakt telefon: 011 3015043  

Kontakt email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

 

Uštedite 30% na najam Autodesk softver

';

  

Korisna adresa.

25 style="tp>CospaSmitkerc nekad bsoftver iicle>

gućnosm/to uoruajlicencrc umi i rmava (ramanoar c aueinč Pra napm/beNsrkuplinprnoar u mentgiju, (Maienapn nać kao što bi odcloud stibati uu traAr (eni uoruaje. na aplikaciji i s (Auiid=p>Trlery/chlordcenoaref=/rgcad-2d-3ded-fit-your="{'p-201e30% n

Korisna adresa.

516style="text-align: center;">

ra eshdo 21.softveriicle>

Dobrodošli trivia-in-the-begin1htg/>Korisna adresa.

1eamCAD_="tp>t-align: center;">tyle="fouk-ggrid-marggrid-ion>marggrid-ionsuecondvaluidth: 450px; width:450px;"=/soft/vest:450px;"arp/dcrumb>rije ence.

Odgeepurlk kvizSZlT>

  • Uštedite 30% na najam Autodesk softver
  • VESTI<;">tyle="fouk-ggrid-marggrid-ion>nt-ggrid-ionsdeftoCAuidh3017/2/T1 aggrid-dth=50Arh