+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

  • Početak:

Autodesk Inventor HSM Multi Seat promo popust

Autodesk je objavio promotivni popust za nabavku CAM programa: Autodesk Inventor HSM, Autodesk Inventor HSM PRO i Autodesk HSMWorks.

  • Najam 2 licence - kupac ostvaruje popust od 50% na najam druge licence.
  • Najam 3 licence - treća licenca je besplatna, kupac plaća najam dve licence.

Popust važi do 23.12.2016. godine.

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na kontakt telefon: 011 3015043 ili kontakt email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TeamCAD - kurs Autodesk Inventor

TeamCAD kao autorizovani Autodesk trening centar (Autodesk Authorised Training Center) organizuje kurs Autodesk Inventor – Osnovni nivo.

Početak kursa: ponedeljak 5. septembar 2016. godine

Završetak kursa: ponedeljak 26. septembar 2016. godine

Cena kursa: 360 EUR u dinarskoj potivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja. Na cenu treba dodati PDV u iznosu od 20%.

Fond časova:  40 školskih časova sa sertifikovanim Autodesk instruktorom

Dinamika održavanja kursa: 4 školska časa u terminima ponedeljak/sreda/petak od 16.30 h 

Cena podrazumeva obuku u TeamCAD – Autodesk trening centru na Novom Beogradu, po principu jedan polaznik jedan računar (HP Z200/Z400 radne stanice).

Kurs je namenjen sticanju potrebnih znanja za korišćenje programa Autodesk Inventor kao platforme za projektovanje u oblasti mašinstva. Kurs zahteva poznavanje rada u operativnom sistemu Microsoft Windows.

Sertifikat

Posle praktičnog polaganja ispita polaznik dobija Autodeskov sertifikat u PDF formatu na engleskom jeziku o odslušanom kursu sa jedinstvenim brojem koji važi u celom svetu.

Molimo Vas da potvrdu prisustva izvršite što ranije zbog ograničenog broja mesta.

Lokacija: TeamCAD, Novi Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 10G / apt. 254

Drift

Drift predstavlja portal Autodeska koji se odnosi na  autoindustriju. Na portalu mogu se  pronaći nove ideje i trendovi u autoindustriji kao i primeri primene Autodeskovih proizvoda u istoj. Korisna adresa.

Inventor HSM saveti

Na sledećoj adresi mogu se videti korisne informacije koje se odnose na program Inventor HSM. Video materijali i tekstovi imaju za cilj da unaprede znanje korisnika u korišćenju Autodesk CAM rešenja, a rezulltat je kraće vreme izrade programa za konkretan radni predmet.Korisna adresa.

Autodesk i pametni gradovi

Autodesk je partner USA ministarstva saobraćaja koje je organizovalo takmičenje za izbor grada budućnosti. Iz perspektive Autodeska koncept “pametnog grada” nije samo u korišćenju interneta u prenosu  informacija stanovnicima grada ili optimizaciji usluga koje im se pružaju, to je konstrukcija u okviru transformacije lokalne samouprave.  Gradovi treba da se transformišu kako bi se održao njihov razvoj, poboljšala otpornost, ispunila rastuća očekivanja građana, privlačile investicije, nova preduzeća i talenti…

Izabrani grad je Columbus, Ohio.

 Korisna adresa.