+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

  • Početak:

Autodesk Advance Steel 2017 – Novosti

Autodesk Advance Steel je program Autodeska namenjen projektovanju čeličnih konstrukcija. Omogućava brzo modelovanje čeličnih konstrukcija u 3D okruženju kao i dokumentovanju istih. Na sledećoj adresi mogu se videti video materijali sa novostima vezanim za ovaj program.

Autodesk Inventor IDEASTATION

Autodesk Inventor predstavlja centralni program Autodeska u oviru proizvodnog mašinstva. Ukoliko imate zanimljive ideje za unapređenje ovog programa, možete ih poslati na sledeću adresu.

Inventor Shape Generator Tutorial

Modul Shape Generator programa Autodesk Inventor služi za optimizaciju dizajna proizvoda na osnovu opterećenja. Uputstvo za upotrebu ovog modula možete pogledati na sledećojadresi.

Autodesk Inventor 2017

Novosti u programu Autodesk Inventor 2017 mogu se pogledati na sledećoj adresi.

 

Program se može preuzeti besplatno u trajanju do 30 dana na sledećoj adresi.

TEAMCAD predstavništvo u Ljubljani, Slovenija

TeamCAD d.o.o. je otvorio predstavništvo u Ljubljani, Republika Slovenija. Kao Autodesk Gold partner i autorizovani Autodesk trening centar u našoj ponudi su Autodesk softverska rešenja, trening i konsalting u sledećim oblastima: proizvodno mašinstvo, procesni inženjering, visokogradnja, niskogradnja, data-menadžment itd. 

Naša adresa je: Vojkova cesta 63, 1000 Ljubljana, Slovenija. 

Kontakt e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

 

15 Termina koje svaki BIM korisnik treba da zna

Kao BIM inženjer ili BIM menadžer potrebno je proći kroz određene procedure pre i tokom projekta. Termini koji su u pojedinim državama već implementirani, čak i u zakonsku regulativu, mogu uplašiti projektante i menadžere u firmama koje su nedavno počele ili žele da počnu da se bave BIM-om.

Na sledećojadresi možete pročitati objašnjenje za 15 termina koje svaki BIM korisnik treba da zna.

Šta je BIM nivo 2?

Kako tradicionalni način projektovanja polako biva zamenjen BIM-om, zahtevi investitora postaju sve složeniji. U pojedinim državama donesen je zakon da firme moraju posedovati BIM nivo 2 standard kako bi projektovale određene objekte.

Na sledećoj adresi pogledajte šta sve obuhvata BIM nivo 2.