+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

  • Početak:

AutoCAD 2017 – PDF kao vektor

Novi AutoCAD 2017 nosi sa sobom i neke nove mogućnosti. Jedna od njih je opcija koja dozvoljava uvoženje vektorskih PDF formata i konvertovanje istih u elemente koji su razumni programu za obradu.

 

 

Na sledećoj adresi može se videti uvoženje i konvertovanje PDF formata u DWG crtež.

Poređenje programa Revit 2016 i 2015

Svakom novom verzijom dolaze i nove promene. Neke su vidne, a neke ne. Kada je Revit 2016 plasiran na tržište, promene koje su ga pratile pretežno su se odnosile na poboljšanje performansi.

 

 

Kako bi ilustrovali ova poboljšanja potrebno je pogledati video koji prikazuje Revit 2015 i Revit 2016 u uporednom testu 3D performansi.

AutoCAD 2017

Objavljena je nova verzija programa AutoCAD 2017. Program se može preuzeti ovde i koristiti na probni period od 30 dana. U narednom periodu biće objavljeni ostali Autodesk programi i paketi verzije 2017.

Autodesk Fusion 360 Answer Day

Autodesk poziva sve zainteresovane da se 6. Aprila od 6:00am do 6:00pm po pacifičkom vremenu, pridruže Autodeskovom Answer Day događaju, koji se ovaj put odnosi na Autodesk Fusion 360. Učešće je besplatno, broj pitanja nije ograničen, a na njihće odgovarati tim stručnjaka koji je učestvovao u razvoju programaFusion 360. Korisna adresa.

Autodesk 2016 Showreel

Autodesk je publikovao novo izdanje Autodesk Showreel 2016. Video sadrži segmente o tome kako Autodesk i njegovi klijenti zamišljaju, projektuju i stvaraju uz pomoć Autodeskove tehnologije i programa. Uvek je interesantno gledati godišnju publikaciju o tome šta se sve proizvodi uz pomoć Autodeskove tehnologije. Korisna adresa.

Radna lista za programe INVENTOR HSM i HSMWORKS

Obaveštavamo sve zainteresovane korisnike Autodesk CAM programa, Inventor HSM i HSMWorks da je TeamCAD d.o.o. u saradnji sa partnerskom firmom 3D Solutions Technology d.o.o. iz Beograda pripremio prevedenu i prilagođenu radnu listu za operacije obrade (Setup Sheet). U okviru radne liste prevedene su informacije koje su neophodne za operaciju obrade, kao što su podaci o: pripremku, obratku, alatima, režimima obrade, vremenima trajanja operacija...

Continue Reading

Vantage Power – Autodesk Inventor korisnik godine

Autodesk je za 2015. godinu izabrao Britansku kompaniju Vantage Power za Autodesk Inventor korisnika godine. Vantage Power je ovu titulu ponela na osnovu glasanja članova Autodeskove zajednice širom sveta.  Ova kompanija je uspela da reši problem zagađenja životne sredine koji prouzrokuju autobusi sa dizel motorom. Za projektovanje svojih proizvoda koriste paketProduct Design Suite, a u okviru njega centralno mesto zauzima programAutodesk Inventor.Korisna adresa.

 

A360 – IdeaStation

A360 predstavlja moderni i inteligentni skladišni prostor za podatke na Cloud-u. Ukoliko imate zanimljive ideje za unapređenje platforme A360, možete ih predložiti na sledećoj adresi.