+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

  • Početak:

Razlika između Revit i Revit LT

U Autodesk-ovoj ponudi, pored punih verzija softvera, mogu se naći i verzije sa skraćenicom „LT“. Za razliku od svoje „starije braće“ ove verzije ne poseduju sve funkcije. Softveri sa skraćenicom LT osmišljeni su kako bi korisnicima koji koriste samo osnovne funkcije omogućili smanjenje finansijskih izdataka.

 

Revit LT je uskraćen za određene module, kao što je rad sa centralnim modelom, renderovanje na lokalnom računaru kao i MEP modelovanje, dok omogućava korisnicima da neometano prave nove familije svih kategorija, izrađuju tehničku dokumentaciju i modeluju arhitekturu i konstrukciju.

Detaljnije informacije o razlikama između softvera Revit i Revit LT možete pogledati ovde.

Virtuelno građenje

Magazin Metal Construction istražuje način na koji projektovanje i izgradnja, uz nekoliko postojećih problema, dovode do poboljšanja u produktivnosti i izradi boljeg finalnog proizvoda.

Današnji projekti izvođenja zavise od visokog nivoa saradnje između projektnih timova, investitora i izvođača. Dobijanje tačnih informacija u pravo vreme je izuzetno značajno za rešavanje projektantskih i koordinacionih problema, pre nego što dovedu do skupih i nepotrebnih promena prilikom izvođenja.

Detaljnije o metodama koje unapređuju projektovanje i izvođenje možete pročitati na sledećoj adresi.