+381 (0)11 3015043 / 3131864   

 

 • Početak:

AutoCAD LT nikada nije bio povoljniji

Iskoristite promotivni popust za kupovinu trajne komercijalne licence programa AutoCAD LT 2016. Cena licence sa obaveznim jednogodišnjim održavanjem (Maintenance Subscription/Plan) je samo 725 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Na cenu treba dodati PDV u iznosu od 20%.

Promotivni popust važi do 25. januara 2016. godine.

 Od 1. februara 2016. godine program AutoCAD LT će moći samo da se iznajmi (Desktop Subscription) na period od 3, 12, 24 ili 36 meseci.

Ukoliko želite da saznate više o ponudi slobodno nas kontaktirajte:
 • e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • telefoni: (011) 3015043, 3112707, 2607736.

 

 

Autodesk najavio izlazak novih paketa programa na tržište

Novi paketi programa koje najavljuje Autodesk su Autodesk Structural Fabrication Suite i Autodesk MEP Fabrication Suite. Ovi paketi programa će omogućiti korisnicima da primene BIM (Building Information Modeling) radni tok od projektovanja do proizvodnje.

Programi koji će se nalaziti u paketu  programa Autodesk Structural Fabrication Suite su:

 • Autodesk Advance Steel 2016
 • AutoCAD 2016
 • Autodesk Revit 2016
 • Navisworks Simulate 2016

 

Programi koji će se nalaziti u paketu  programa Autodesk MEP Fabrication Suite su:

 • CADmep
 • ESTmep
 • CAMduct
 • AutoCAD 2016
 • Autodesk Revit 2016
 • Point Layout

Korisna adresa.

Autodesk Graphic

Autodesk Graphic je aplikacija koja služi za dizajniranje i ilustraciju. Za sada ju je moguće koristiti samo na Apple uređajima. Korisna adresa.

HSMWorks i HSMXpress 2016

Autodesk je objavio da su izašle nove verzije programa HSMWorks i HSMXpress koje služe za programiranje CNC mašina i koje su namenjene korisnicima SOLIDWORKS-a uključujući i najnoviju verziju.

HSMWorks omogućava programiranje CNC glodalica (3-osnu, 3+2-osnu i 5-osnu obradu glodanjem) i CNC strugova.

HSMXpress je besplatan program i služi za programiranje 3-osnih CNC glodalica.

Korisna adresa.

BIM kao alat za spajanje ideja i zahteva

Kompanija Beck Group je počela sa BIM-om u najranijim fazama projektovanja, još od samog koncepta, kako bi istražili, snimili, i definisali ideje za rešavanje kompleksnog urbanističkog zahvata. Korišćenjem BIM-a uštedeli su više od 1000 radnih sati i oko milion dolara u interacijama dizajna. Projekat je prošao kroz sve faze BIM ciklusa od samog početka do kraja. 

Opširnije možete pročitati na sledećoj adresi.

Revit Technology Conference 2015

Već tradicionalna Revit konferencija koja se održava nekoliko godina za redom na nekoliko kontinenata ove godine je organizovana u Budimpešti. TeamCAD je imao to zadovoljstvo da prisustvuje ovom dogadjaju i razmeni iskustva sa kolegama i stručnjacima iz celog sveta u oblasti BIM tehnologija odnosno Revita.

Konferenciji je prisustvovao veliki broj eksperata koji su kroz predavanja i radionice podelili svoja iskustva iz različitih oblasti. Stečena su nova znanja iz oblasti obrade podataka, rada sa topografijama, automatizacije, renderinga, rada sa bazama podataka, kodiranja, kao i timske koordinacije. Možemo se pohvaliti da smo svoje znanje obogatili za jedno novo iskustvo i da smo spremi isto da podelimo sa vama.

Detaljnije o RTC 2015 i samim predavanjima možete pročitati na sledećem linku.

Autor: Igor Lekić

Saradnja EPS DISTRIBUCIJE Regionalni center ELEKTROSRBIJA i TeamCAD-a

U septembru i oktobru 2015. godine, u prostorijama TeamCAD-a, uspešno je izvršena obuka za korišćenje Autodeskovih programa AutoCAD Raster Design i AutoCAD Utility Design. Obuku su pratili inženjeri i projektanati EPS DISTRIBUCIJE iz više gradova Srbije. EPS DISTRIBUCIJA je korisnik različitih Autodeskovih rešenja: Autodesk Infrastructure Design Suite, Autodesk Building Design Suite, AutoCAD Electrical… Korisna adresa.

Autor: Tanja Gmitrović