source url            TeamCAD webShop    vinnande strategi binära optioner +381 (0)11 3015043 / 3131864        

  • Početak:
  • Vesti
  • Autodesk i TeamCAD na Danima projektanata kompanije Schneider Electric

Autodesk i TeamCAD na Danima projektanata kompanije Schneider Electric

http://diabetologie-eidenmueller.de/?kkoas=bin%C3%A4re-optionen-gewinnchancen&6b4=b2 Kompanija Schneider Electric je održala tradicionalni Dan projektanata 25.9.2015. godine. Predstavljanje nove generacije Schneider Electric proizvoda: frekventni regulatori - ALTIVAR PROCESS i Struxtureware: Power Monitoring i Power Scada Expert v8.0., organizovano je na brodu uz krstarenje Savom i Dunavom.

http://makingmemories.co.uk/?hiuio=autopzionebinarie-notizie Kompanije Schneider Electric i Autodesk su u januaru 2015. godine objavile strateško partnerstvo u razvoju Building Lifecycle Management-a koji predstavlja treću fazu implementacije Building Information Modeling-a, i omogućava projektovanje, izgradnju i upravljanje objektima na bazi jedinstvenog međuoperativnog informacionog modela.

http://www.uyduantenservisi.net/?ueiosd=ikili-opsiyon-dersleri&f59=2d TeamCAD je imao posebno zadovoljstvo da predstavi Autodesk BIM rešenja, kao i korišćenje Schneider Electric proizvoda u okruženju Autodesk Revit MEP. Pored toga, predstavili smo I Schneider Electric programski dodatak za Autodesk Revit, pod nazivom LayoutFAST, koji značajno olakšava upravljanje i projektovanje elektroinstalacija.

siti trading binario Ovim putem se zahvaljujemo kolegama iz kompanije Schneider Electric na gostoprimstvu i saradnji, kao i kolegama koji su prisustvovali prezentaciji.

http://unikeld.nu/?ioweo=broker-opzioni-binarie-a-20-euro&fcf=05 Fotografije sa prezentacije možete pogledati na našoj Facebook strani.

follow url Korisne adrese:

www.bim-schneider-electric.com

www.bimobject.com

http://investors.autodesk.com/mobile.view?c=117861&v=203&d=1&id=2009145