http://www.motolocoadventures.com/dak/2679            TeamCAD webShop    http://freeholdphoto.com/daa/7438 +381 (0)11 3015043 / 3131864        

  • Početak:
  • Vesti
  • TeamCAD primio Zahvalnicu od Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu

TeamCAD primio Zahvalnicu od Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu

enter site

http://www.beachgroupcommercial.com/dqx/3901 Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu u petak 1. decembra svečano je obeležio svoj dan. Svečanosti je prisustvovao veliki broj zvanica, studenata, saradnika, bivših i sadašnjih profesora koji su svojim zalaganjem doprineli razvoju i ugledu ove institucije. Ovom prilikom su uručena priznanja Fakulteta pojedincima i organizacijama koje su doprinele uspešnom radu Fakulteta u protekloj godini, a među njima se našla i kompanija TeamCAD.

follow url TeamCAD i Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu uspešno sarađuju u oblasti istraživanja i edukacije. U proteklom periodu  održano je nekoliko prezentacija i radionica čija je tema bila primena Autodesk rešenja u proizvodnom mašinstvu (Autodesk Inventor Professional, Autodesk HSM, Autodesk Vault...) i i BIM rešenja u građevinarstvu (Autodesk Revit, Advance Steel, Autodesk Robot...). 

go site Zahvaljujemo se na uručenom priznanju. Uz srdačne čestitke povodom značajnog jubileja, Fakultetu za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu želimo još mnogo uspešnih godina u samostalnom radu. 

http://www.dsaboston.org/dah/6640

http://www.wehavefuntimes.com/diq/6464