enter site

Buy Tastylia (Tadalafil) Online No Prescription

låna pengar forex bank

Autodesk dan na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu

http://moragbrand.com/?ljap=opzione-binaria-su-youtube&d71=59 U organizaciji Departmana za proizvodno mašinstvo Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu i kompanije TeamCAD - Autodesk Gold partnera, 30. novembra 2017. godine održana je prezentacija najnovijih Autodesk rešenja u oblastima proizvodnog mašinstva i visokogradnje. 

click here U prvom delu predavanja prikazan je Autodesk koncept izrade digitalnog proizvoda, kao i rešenja i programi iz oblasti proizvodnog mašinstva: Autodesk Inventor Professional, CAM rešenje Autodesk HSM, Autodesk Factory Design, Autodesk Navisworks. Drugi blok predavanja je obuhvatio Autodesk BIM rešenja za visokogradnju: Autodesk Revit Structure, Autodesk Advance Steel, Autodesk Robot kao i rešenja na bazi Autodesk cloud servisa za kolaboraciju BIM 360. U trećem delu je prezentirano Autodesk rešenje za praćenje 2D i 3D tehničke dokumentacije Autodesk Vault. 

binary options minimum investment id=testspan103 style=display:none TeamCAD se posebno zahvaljuje dr Slobodanu Tabakoviću na pomoći i organizaciji kao i studentima i asistentima koji su svojim interesovanjem i aktivnim učestvovanjem doprineli uspešnosti ovog događaja.

wot leopard matchmaking Fotografije sa ovog događaja možete naći na našoj Facebook prezentaciji

see

Copyright © 2018  TeamCAD d.o.o. - Bulevar M. Pupina 10V/224, 11070 Novi Beograd  +381 (0)11 3015043    TeamCAD webShop