enter site            TeamCAD webShop    order Pregabalin online +381 (0)11 3015043 / 3131864        

Projektovanje skela uz pomoć programa Autodesk ReCap

Tadalafil Oral Strips Online  

source

forex otomatik alım satım nedir Projektovanje skele može izgledati kao jednostavan proces, ali je on zapravo jako složen. Neke skele su, ustvari, sastavljene od više sistema skela. Ako nešto pođe naopako sa postavljanjem skele, ukoliko nije dobro isprojektovana, može doći do odlaganja građenja i rušenja skele što ugrožava živote radnika i prolaznika. 

binГѓВѓГ†’¤re optionen social trading Tehnologija koja donosi promene u građevinskoj industriji je „reality capture“, koja pravi 3D modele na osnovu fotografija i laserskih skenova za preciznije modele. Kompanija BrandSafway koristi pomenutu tehnologiju kako bi mogla da dobije što precizniji 3D model objekta za koji treba isprojektovati skelu i kako bi onda i sama skela bila što preciznije isprojektovana i postavljena. Takođe, klijenti imaju uvid u to kako će skela izgledati pre njenog postavljanja, što eliminiše veliki deo modifikacija  i ponovnog postavljanja skele.

here Kompanija koristi sveobuhvatne Autodesk programe u cilju prebacivanja projekta skele iz CAD programa u Autodesk Navisworks i Autodesk ReCap za 3D modele izgrađenih objekata. 

get link Ovakav proces smanjuje mogućnost greške, neefikasnosti i ponovnog rada na istoj skeli. Po rečima zaposlenih u kompaniji BrandSafway, ovaj način projektovanja skela u odnosu na tradicionalni, može uštedeti 50% vremena provedenog na procesu projektovanja i postavljanja skele, potrošenog zbog nerazumevanja investitora i projektanta/ izvođača.

Korisna adresa