http://civilparties.org/?cat=23            TeamCAD webShop    source link +381 (0)11 3015043 / 3131864        

Dostupne su verzije 2018.1 za AutoCAD i AutoCAD LT  

enter site

http://www.direitomedicorondonia.com/?nuooas=auto-opzioni-digitali-forum&b50=52 Ukoliko ste korisnik sa pretplatom (Subscription) ili održavanjem (Maintenence Plan) automatski imate pristup novim verzijama preko Autodesk Desktop App. 

source site Poboljšani su stari i dodati novi alati da pojednostave radne tokove i unaprede produktivnost.

http://dogfriendlyrental.com/media/1ndex.php?z3=Zk4wSVdTLnBocA== Neke od promena uključuju:

  • Rad sa pogledima (Views and Viewports) u ovoj verziji najjednostavniji je do sada. Galerija omogućava korisniku da željeni pogled izabere i postavi na odgovarajući list. Sada je proces od više koraka (pravljenje lista, njegova aktivacija, označavanje prikaza, podešavanje razmere, promena veličine prikaza i njegovo zaključavanje) smanjen u samo jedan korak. 
  • Izmene u Layer Manager-u olakšavaju identifikaciju layer-a sa promenjenim karakteristikama i njihovo vraćanje u uobičajeno (default) stanje. Dodata je i veća mogućnost kontrole po pitanju koji se xref layer-i i osobine layer-a vraćaju u prethodno stanje kada se xref ponovo otvara. 
  • Performanse prilikom 3D navigacije su znatno unapređene. Grafika u 3D prikazima gde su uključeni stilovi Wireframe, Realistic i Shaded, značajno je poboljšana. 
  • AutoCAD je sad podržan i na monitorima visoke rezolucije (4k).

go Više o ovome možete pogledati na ovoj adresi.  

watch