estrategia momo opciones binarias            TeamCAD webShop    https://digitrading.biz/it/opzioni-binarie/ opzioni binarie analisi fondamentale +381 (0)11 3015043 / 3131864        

  • Početak:
  • Vesti
  • Obaveštenje za korisnike koji poseduju Autodesk Professional sertifikat

Obaveštenje za korisnike koji poseduju Autodesk Professional sertifikat

Obaveštavamo korisnike da je Autodesk promenio distributera za polaganje ispita za zvanične Autodesk sertifikate o poznavanju rada u odgovarajućem programu.  U skladu sa tim baza znanja je prenesena na kompaniju Certiport. Ova promena je onemogućila korišćenje svih starih naloga preuzetih sa Autodesk Knowledge Pointa, sa kojeg su stari korisnici preuzimali svoje sertifikate i gde su bili upisani u listu Autodesk Professional korisnika dostupnu širom sveta. Kako bi postojeći korisnik aktivirao svoj nalog potrebno je da na ovom linku ukuca staru email adresu na koju je prethodno bio registrovan za polaganje ispita i isprati proceduru pravljenja Certiport naloga. Nakon izvršene aktivacije korisniku se vraćaju svi benefiti sertifikata.

 **Stari Autodesk nalozi sa Professional sertifikatima NISU automatski aktivirani. Potrebno je ispratiti gore navedeno uputstvo kako bi se imena korisnika pojavila na listi Autodesk profesionalnih korisnika.